|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
21.7.2012 0:23:06   
Medić*

IZVORNA PORUKA: zaha

medic cura posti od 3.razreda citav Ramazan,a malac je slabiji on je rekao da ce ovaj postiti citav,pa vidjet cemo,koliko mogneuser posted image
kod nas je bilo nasivanje kad smo bili maliuser posted image sladak je Fatih,cuj trci na namazuser posted image

Mashalah za curu a i za momka.

A F i namaz, on trci ali znas kako to obavlja. Nekada se moram vratiti par puta zbog njega ponovo, on pola klanja a pola pjeva ili prica nesto user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 151
21.7.2012 8:35:49   
palachinken
Sinoć me muž prevrnu, kaže "Nemoj molim te ništa mesno, pogotovo ne od crvenog mesa", pa sam brzinski promijenila meni,
Bila
-pileća supa sa knedlama
-topa
-sirnica od lisnatog tijesta
-carsko povrće u vrhnju
-grčka salata
-Dženanina jogurt torta sa šumskim voćem (i super je!)

Večeras idemo kod sveki.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 152
21.7.2012 10:39:12   
palachinken
Pogledajte ovaj PREDOBAR fazon za rashlađivanje
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 153
21.7.2012 10:56:12   
Amani12
Palacinko,odlican fazon user posted image

Ja sam za sehur pojela zdjelicu domaceg vocnog jogurta i popila
mineralne i vode punoooo.

Danas idemo na selo,pa ce biti iftar by mama i nana i jedva cekam njihove specijalitete.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 154
21.7.2012 11:02:43   
hatepsut
Mi smo sinoc moju mamu vodili na iftar,a usput se i mi primaknuli.vruce je pa ne mogu bas da kuham u kuci.K. mi posti danas cini mi se do 13h,svaki dan povecava sate user posted image .al on nije tezak na hrani,zadovoljan je hrenovkama i supom user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 155
21.7.2012 12:29:59   
mala_sa
Damma sinoc iftarene paprike su bile predobreee, davili se jeduci user posted image user posted image

Danas pljeskavice u besamel sosu, i neko povrce pored (vjerovatno carska mjesavina iz gril tave) user posted image , supica, salata, i za desert ima jos cuda od cokolade user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 156
21.7.2012 12:50:51   
Amam
Zaho i Hate veliki za djecicu user posted image  postace.

Ja sam pocela postiti prije nego li sam u skolu krenula,dakle sa 7 godina po koji dan,ali je dan bio kratak,oko 16h se iftarilo.

Ja sinoc za iftar pojela jednu ladjicu od patlidzana,3 cevapcica,sve to bez hljeba,i poslije puno puno lubenice,a danas smo bez sehura,tel mi nije zvoniouser posted image

Veceras cemo rostilj raspaliti sjetrvom i djeverom i mm tetkom,dosta salate i neku supicu.

Medic hvala ti user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 157
21.7.2012 13:10:41   
Honey3
mi veceras imamo zajednicki iftar,djeverovi,jetrve i djeca,pa cemo zajedno pripremiti,mene slijeduje neko varivo i desert,za varivo jos nisam skontala,a desert ce biti americke krofniceuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 158
21.7.2012 13:58:00   
mamine oci
kod nas veceras skapi i prilog kropir zacinjeno sa persunom i ruzmarinom ,somuni,hurme,ruska salata, za dezert voceuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 159
21.7.2012 14:00:41   
Medić*
Mi se upravo vratili iz Fahdove, isli na podne, iako vruce vani ipak vjetric piri i osvjezava.

Za iftar planiram praviti cufte u paradajz sosu, pekarski krompir, pecene papricice ( ljute ) mijesana salata, kiseli krastavci i masline, sok od ruze i kiselo mlijeko domace pa sta ko zeli.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 160
21.7.2012 14:49:27   
Nunny
ako Bog da kod nas ce za iftar biti
supa (pileca najvjerovatnije)
topa
đuvec s teletinom
jabukovaca
ice tea
breskve i nektarine

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 161
21.7.2012 15:50:08   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: Alma_27

Elem, ja nisam postila tri Ramazana tako da ne znam kako je postiti kad je dan ovako dug.

Od sutra ako Bog da postim. Sad, ja sam za sehur planirala kasu od integralnih zitarica sa bademima i malo meda, purece odreske, sir, bananu i kafu I puno vode naravno. Hoce li mi to biti dovoljno? Sta mislite?

znam da zvuci kao da cu nahraniti brigadu user posted image

ja sam ovo sehurila bez sira i banane. bananu pojela u pola dva jutros user posted image i puno vode sam pijuckala čitavo vrijeme do sehura

za iftar planiram one pilece odreske sa gljivama koje je neko spominjao. svidja mi se onaj fazon sa supom od gljiva plus krompir. bit će neka salata i voće. mama je poslala čorbu od miješanih mahunarki. to volim! to ću malo poslije teravije ili pred sehur.

e sad, planirala sam napraviti onaj lijeni kolac sa voćem, jogurtom i keksom user posted image razmisljala sam o varijaciji sa mascarpone sirom preko voća. samo ne znam kako da ga miješam sa šlagom. koji omjer. da li da dodam šlagfix? pravila sam ranije kolač sa mascarpone sirom i čokoladom i bio je odličan ali sam izgubila recept pa ne znam s čime ide taj sir

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 162
21.7.2012 15:53:58   
palachinken
Alma, ideš 1:1, koliko mascarponea toliko vrhnja za šlag. I ne treba ti neki od tih fixova, a možeš umiješati npr nutellu ili neki drugi krem ako ti se baš pošmiga user posted image Kako je ta krema divna!

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 163
21.7.2012 16:02:22   
Alma_27
mmm mogla bih nutelu ali ne znam zbog sumskog voca...
probat cu sada bez nutele. morat cu kolac seceriti napamet user posted image odokativnom metodom user posted image

Neposredna veza do poruke: 164
21.7.2012 16:12:25   
niki83
S obzirom da smo sinoc jako malo jeli, danas cu manje za iftar user posted image
Krem supa od tikve (vec spremna)
Palachinkina piletina sa gljivama user posted image user posted image ...odmah da se isproba..
Salata svjeza, i puno tecnosti, a kafica u carsiji, pa cemo brzo iftariti user posted image

N&N

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 165
21.7.2012 17:21:17   
Anoniman
telece snicle
zapecenii krompir ( onaj u vegeti i kukururzu valjan)
pogacu -ruza cu malo kasnije da bude vruca za iftar user posted image
przene paprike sa kajmakom
paradajz i luk salata

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 166
21.7.2012 19:12:19   
DM
Jučer(gluho bilo):supa,grašak i boranija zajedno, riža sa batacima, zeljanica, paradajz salata, jogurt, limunada, kola,halva, voćni kolač sa malinama.
Večeras:ćušpajz, tikvenica, burek, ima riže i mesa još, kolač isti, sokovi , salata i jogurt!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 167
21.7.2012 19:19:48   
niki83

IZVORNA PORUKA: niki83

S obzirom da smo sinoc jako malo jeli, danas cu manje za iftar user posted image
Krem supa od tikve (vec spremna)
Palachinkina piletina sa gljivama user posted image user posted image ...odmah da se isproba..
Salata svjeza, i puno tecnosti, a kafica u carsiji, pa cemo brzo iftariti user posted image

Da se jos dopunim, evo sljivopita gotova, ne moze se bez deserta user posted image

N&N

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 168
21.7.2012 19:29:08   
Medić*
Ja kontala praviti ovaj Dzenanin kolac sa jogurtom, zanima me , sta mislite da moze voce zamijeniti, vise me cokoladne privlace user posted image A konatm sta bih od voca stavila, da ne pocrni voce i sl, ne bih nista kiselkasto user posted image Hajte kakvu kombinaciju.

Razmislite slobodno tek po jaciji cu praviti user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 169
21.7.2012 19:31:03   
niki83
Ja taman htjela da kazem banana, i u kremu ubacis nutelu ili neki coko-krem, kao sto su gore pisale..ali banana pocrni ako dugo stoji..user posted image

N&N

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 170
21.7.2012 19:46:19   
Medić*

Ja taman htjela da kazem banana, i u kremu ubacis nutelu ili neki coko-krem, kao sto su gore pisale..ali banana pocrni ako dugo stoji..user posted image

Pa zato me strah da ne pocrni, ramazan je pa nema ko jesti, a nutela i banana super kombinacija, vidjecu mozda pola mjere napravim user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 171
21.7.2012 19:54:32   
niki83

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Pa zato me strah da ne pocrni, ramazan je pa nema ko jesti, a nutela i banana super kombinacija, vidjecu mozda pola mjere napravim user posted image

user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 172
21.7.2012 22:28:58   
jasmin
Evo i mene na novoj temi :).
Juce na iftarskom meniju:Supica,gulas uz prilog (riza),pile i krompir iz tepsije,lubenica i keksi.Vruci i (h)ladni napici se podrazumijevaju.
Danas:Buranija s piletinom i puno povrca,pita sirnica,lubenica,milka s keksom i kikiriki.Da mi je na meniju bilo samo ovo zadnje dvoje,meni bi bilo sasvim dovoljno :D.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 173
21.7.2012 22:36:03   
ananas_ze
evo i mene user posted image
supa
topa
malo pite
krompir i piletina
salata
voce i cudo od cokolade

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 174
21.7.2012 22:55:05   
ljubičica 28
Selam drage postačice user posted image

Kod mene sinoć: begova čorbica, sarma, krompir i piletina, voćna salata i lubenica.

Večeras: teleća supica s povrćem, punjene paprike, zeljanica, voćna salata i čudo od čokolade user posted image

Za sutra sam aBd planirala piletinu by palačinka i možda restovan krompir uz to, ostatak ću skontati u toku dana.

Ja, nažalost, još nisam zapostila a baš sam se posebno radovala ovom ramazanu. user posted image stigla baš pred prvu teraviju! Jedva čekam da prođe pa da osjetim pravu slast ramazana, baš tužno kad ne postiš user posted image .

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *