|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
21.7.2012 22:59:50   
ananas_ze
nemoj ljubicice biti tuzna, dok user posted image prodje moci ces aBd ispostiti ostatak Ramazana. ja nesto citam spisak ovih jela, nekako mi se cini puno, jel to sto smo mm i ja sami pa ne pojedemo sve sto napravim ili ste vi prave hanume pa kuhate vise jela za vise osoba? meni zao da ostaje, ni za sehur ne pojedemo ako od iftara ostane a vise napravimuser posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 176
21.7.2012 23:08:17   
Honey3
eh kod nas bilo: supa,piletina sa gljivama by palacinka,sjeckani burek,jogurt,slata(kupus,paradajz,krastavice) sutlija i americke krofniceuser posted image A za sehur topa i piletine sto je ostalo...Poslije teravije bit ce lubenica i kafa u bastiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 177
21.7.2012 23:12:19   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

nemoj ljubicice biti tuzna, dok user posted image prodje moci ces aBd ispostiti ostatak Ramazana. ja nesto citam spisak ovih jela, nekako mi se cini puno, jel to sto smo mm i ja sami pa ne pojedemo sve sto napravim ili ste vi prave hanume pa kuhate vise jela za vise osoba? meni zao da ostaje, ni za sehur ne pojedemo ako od iftara ostane a vise napravimuser posted image

user posted image user posted image

Ja obično dio planiram za sehur jer mm (a i ja kad postim) jedemo kao da je dan user posted image . A i količinski pravim malo jer smo i mm i ja sami (večeras sam npr. filovala 5 paprika jer mi je ostalo fila od sarme pa da to iskoristim, mm jednu pojeo za iftar i za sehur mu ostale 4). Zeljanice je doduše ostalo pola ali ću ja to u toku dana pojesti za ručak. A supice pravim bogatije radi malenog jer mu obično ostane za jedan obrok u toku sutrašnjeg dana. I eto , sve se pojede, ne bacam hranu. A ova ostala čuda i tako to, nikad nisu višak user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

Neposredna veza do poruke: 178
21.7.2012 23:16:21   
ananas_ze
ja kuham gladna izgleda pa kontam bice malo, na kraju ostaneuser posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 179
21.7.2012 23:29:39   
Medić*
Sellam derage moje. Mi stvarno i veceras slabo iftarili, nekako najvise tecnosti unosimo, supice i salata. Od sutra cemo corbice vise prviti za glavno jelo, svakako nam to najbolje ide. Odmah po aksamu i iftaru izsli malo u setnju, jos jedna tiha i mirna noc. Za sufur sve sto je od iftara ostalo i napravila sam kolac Dzenanin sa jogurtom, nisam voce ubacivala vec keks i krembananice, prekrila slagom i narendanim orasima, jos malo pa cemo zaladiti user posted image

Post mashalah fino protice, vruce vrijeme ne ometa, niti se osjeti. Odspavamo popodne po 2h. Da Allah ukabuli post i dobra djela svima nama.

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 180
21.7.2012 23:44:20   
niki83
Medic isto tako i kod nas, masallah, ne osjeti se glad, niti taj dugi period u toku dana, ali odspavamo i mi s malenom barem sat vremena poslije podne user posted image
Palachinkina piletina s gljivama je user posted image user posted image Samo se naravno nije sve pojelo..
Meni godi kafa, salata, supa i tako to..
Sutra novi dan, nova nafaka user posted image Nista jos nisam planirala..

N&N

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 181
21.7.2012 23:44:30   
Alma_27
i ja sam malo jela. oci gladne zeludac nece toliko user posted image

Hvala Bogu dragom, bas sam lako ispostila ovaj dan

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 182
   [Obrisana poruka]
21.7.2012 23:54:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Alma_27)
  Neposredna veza do poruke: 183
22.7.2012 0:01:56   
Honey3
I meni je lako postiti hvala Bogu,uopste ne ogladnim,ali kad sjedem jesti Boga mi i pojedemuser posted image vidim vi sve nesto slabo,ja i pojedem i popijem pofinouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 184
22.7.2012 0:12:43   
enno
Drage moje, zelim vam lahak post. Trenutno ne postim jer moja bebe mala a jos doji a i radim. Pa cu napostiti ako Bog da kasnije. Drago mi je citati vase postove jer nekako to zvuci fino mashaAllah. Samo ne smijemo zaboraviti da je ramazan trebalo biti mjesec za post, ibadet a ne smijemo previse potrositi vrijeme na pripremanje hrane a da ostale ibadete ostavljamo. Selam svima.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 185
22.7.2012 0:17:34   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: zaha

I meni je lako postiti hvala Bogu,uopste ne ogladnim,ali kad sjedem jesti Boga mi i pojedemuser posted image vidim vi sve nesto slabo,ja i pojedem i popijem pofinouser posted image

ja za iftar slabo al zato malo poslije teravije pa za sehur gozba user posted image
tako sam navikla valjda. puno pojedem za dorucak a u toku dana manje

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 186
22.7.2012 0:19:51   
Honey3
ja opet malo jedem za sehur,valjda sto jedem dobro za iftar,pa onda voce,tecnost...tako da mi je ujutro kafa nabitnijauser posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 187
22.7.2012 9:20:03   
MaminaBeba

user posted image http://www.youtube.com/watch?v=LAMwbXDBy6M user posted image

Žene divne ste. Na ovoj temi sve miriše ramazanski, iako ne postim, visim ovdje ... user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 188
22.7.2012 10:54:30   
amanullah
SELAM svim postacima i ne postacimauser posted image

Ja veceras ima musafire na iftaru, pa imam nijet akoBogda praviti..
-topa
-supa /pileca
-pilece medaljone
-rizoto sa povrcem
-krompirusa je već pecena
-paprike i japrak spremni za rernu
za desert jucer sam napravila oblandu punjenu bananicama, ako budem imala vakta mozda jos nesto skontam.

Bit ce slikica no ovaj slikomat me nesto ignorira nikako da prebacim fotke.

Mahsuz selam za hanady user posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

Neposredna veza do poruke: 189
22.7.2012 11:04:57   
Amam
Ljubicanstvena,mahsuz selam i nemoj biti tuzna,i ja cue moradoh post prekinuti oko 14h user posted image ,bas mi nesto posebno zao,tek poceo R,ali eto Njegovo davanje.

Mi sinoc slabo iftarili,mm navalio rostilj i ja skuham i supu,svi pojeli supu,meso slabo,a jutros za sehur jeo pizzu user posted image .

Danas kontam sirnicu ili chinkinu piletinu,pa neznam ta bih user posted image .

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 190
22.7.2012 11:30:25   
mamine oci
selam hanume evo mi setali jutros bas divan dan:)MasAllah lijepo se posti hvala Allahu bas se lijepo osjecam,za iftar nocas planiram pilece snicle,pire krompir, supica ,kupus salata,i somun,(hurma,kafa sok voda se podrazumjeva) za sehur ce biti zeljanica...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 191
22.7.2012 11:42:37   
palachinken
Kod nas čeveras aBd:
- teleća supica
- već opjevana piletina i gljive
- salata od tunjevine (zelena salata, cherry paradajz, konzerva tune, kukuruz, paprika, crveni luk, svježi peršun i bosiljak, sok od limuna, maslinovo ulje i koja maslina)
- još ima jogurt-torte u zamrzivaču
- vrući somuni

I to je to user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 192
22.7.2012 11:42:38   
aazra
Adela, svaka ti cast, ipak nije lako postiti u tvom stanjuuser posted image  Ja se prvi dan nisam dobro pripremila, nisam uzela za sehur dovoljno tekucine, jos provela dan vani, zamalo se nisam onesvijestila user posted image  ali sve se zaboravi nakon iftara user posted image  A kod nas je na meniju riba user posted image , ali ne znam treba mi prijedlog za nesto slatko, a da nisu kolaci, mozda puding ili sladoled, ali i toga sam se zasitila...user posted image

Neposredna veza do poruke: 193
22.7.2012 11:49:19   
ananas_ze
za sehur sam pravila palacinke a za iftar tunjevina sa tjesteninom i salata,i to malo da mi ne ostaje, kako stvari stoje ono cudo od cokolade ce potrajati, bas zaboravim da ga imauser posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 194
22.7.2012 12:03:52   
rerica
Jutros sam slabo sehurila,ne znam sto...
A za iftar:
pileca supa
topa
lisnato sa piletinom i jajima
pire krompir

http://www.coolinarika.com/recept/lisnata-rolada/
domaci paradaiz
breskve i pipun,kompot user posted image

< Poruku je uredio rerica -- 22.7.2012 12:04:34 >

moja cura stigla majki svojoj <3

Neposredna veza do poruke: 195
   [Obrisana poruka]
22.7.2012 12:57:37   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 196
   [Obrisana poruka]
22.7.2012 13:00:07   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 197
22.7.2012 13:10:54   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: mamine oci

selam hanume evo mi setali jutros bas divan dan:)MasAllah lijepo se posti hvala Allahu bas se lijepo osjecam,za iftar nocas planiram pilece snicle,pire krompir, supica ,kupus salata,i somun,(hurma,kafa sok voda se podrazumjeva) za sehur ce biti zeljanica...

A ti dušo postiš user posted image
user posted image

MashaAllah, da ti Allah olakša i oboma u dobra dijela ubroji.

Baš si za uzoruser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 198
22.7.2012 13:12:11   
Medić*
Moje pile odislo sa babom na mukabelu, nadam se da ce ga slusati, juce je uzivao.

Veceras imamo goste na iftaru, muzev kolega sa zenom, jedna fina teta sa kcerkom, bas im se radujem.

Na iftarskoj sofri aBg

Filovane paprike, piletina sa rizom i povrcem iz rerne, sirnica u lisnatom tijestu, mijesana salata i masline, ima torte, hurmasica jos malo, voca i sok od ruze i najvece dzezva kafe user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 199
22.7.2012 13:14:19   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: aazra

Adela, svaka ti cast, ipak nije lako postiti u tvom stanjuuser posted image  

Amin azazra svima da nam Allah olaksa i ukabuli post InsAllahuser posted image

post od Iman pogresno citirah htedoh da posaljem jedan veliki user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *