Mia -> RE: Sehuri/Iftari (23.8.2012 14:08:26)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Mia IZVORNA PORUKA: medic slatki Malo se snicle istucaju, zacine, proprze kratko na ulju sa obje strane. Stave u pretis, prekriju sa malo vode, doda se pasirani paradj, pelat, 10 tak min i gotovo. Ja ih tako pravim, a Hanady ima prave recepte za snicle iz pretisa [sm=smiley1.gif] Hanady, mozes li molim te napisati kako pravis te snicle iz pretisa? Ja sam nekoliko puta pokusavala, medjutim, nesto bas nisam bila odusevljena [sm=zmeden.gif] juneće ovako...po receptu hanabanane Nasolim ih dobro, nekada premažem senfom, i uvaljam u braš¡no. S obje strane. Bacam ih na ulje, malo porpžim s aobe strane da s euhavti boja U isto vrijeme na drugoj strani stoji pretis i prebacujem ih u pretis, a druge stavljam u tavu. U pretis samo malo linem ulja da se ne zaljepe. dolim vode u tavu, i zalijem po šniclama u pretisu.dodoaš paradjz soso a i ne moraš...jednu šoljicu i zatvorim pretis. kad propišti smanjim na namanju vatru i još jedno 7-8 minuta ih pustim... Nakon toga gasim, i maknem sa ringle. E kad ozvadiš voda uvri...pa ti njih povadiš...dodaš još malo vode i prokuhaš...dobiješ onaj gušći soso preko njih... a teleće... istucam ih...namažem uljem, posloim i stavim da odstoje jedno sat-dva u frižideru... na vrućeg malo ulja u tavi okrenme ih da porumene smao... u pretis narežem luka, propržim...stavim šnicle propržene unutra...pobiberim...nareckam peršuna i zalijem vodom ( najprije u tavui od prženja vodu pa u pretis da samo preliješ šnicle) kad propišti jedno 7 minuta nek pišti... otvoriš...soso uz njijh po želji ili smao prilog... Hvala puuuuno za ove recepte [sm=rozica.gif] Pravila sam junece i mm je odusevljen [sm=bravo.gif] (ja inace ne jedem ovo meso pa vjerujem njemu na rijec [sm=smiley36.gif]) Tako jednostavno, a tako fino! Hvala ti jos jednom [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|