|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
8.8.2012 0:00:38   
Honey3
medic hvala na informacijama,one bi nesto po carsiji,sve mi se cini da ce na kraju bti cevapi kod Ferhatovicauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1426
8.8.2012 0:01:20   
DM
Joj ništa taj osjećaj ne može zamijeniti.... A od nedavno imam osjećaj da mi djeca "rastu"user posted image da mi "bježe iz ruku"user posted image
helem-kakv je meni u Grandu? Htjeli smo večeras zbog S. negdje izaći na iftar, ali smo goste imali...pa sam mu kuhala iftar po želji....Je li svaki dan određeno glavno jelo ili ima više ponuđenih?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1427
8.8.2012 0:03:18   
Medić*
IZVORNA PORUKA: doublemum

Joj ništa taj osjećaj ne može zamijeniti.... A od nedavno imam osjećaj da mi djeca "rastu"user posted image da mi "bježe iz ruku"user posted image
helem-kakv je meni u Grandu? Htjeli smo večeras zbog S. negdje izaći na iftar, ali smo goste imali...pa sam mu kuhala iftar po želji....Je li svaki dan određeno glavno jelo ili ima više ponuđenih?

Mi nismo bili ove godine, cujem od prijatelja da je fino, za meni ne znam da li je u ponudi vise jela, ali cijena je dobra 8 km :)

Zaho i ja volim na carsiji iftariti. Bilo gdje ali mi je u Morica hanu najljepse user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 8.8.2012 0:04:01 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1428
8.8.2012 0:03:34   
Amam
Hvala drage moje user posted image ,sta bih ja bez vas!
Bravo za malog postaca.
Nama na iftaru bili prijatelji,imaju sina zavrsio 3. razred,dijete posti svaki dan,masallah.
Ajna se nafurala hoce i ona,kao kad moze Abdullah i ona ce sutra,ali da Bog da,nije neki karakter user posted image

Medic sretan vam put

< Poruku je uredio Amam -- 8.8.2012 0:04:37 >

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1429
8.8.2012 0:05:12   
Medić*
Moj F posti svaki dan po 5 mi, pred iftar, skine carape i posti, 5 min nista ne jede, ali fol je u skinutim carapama samo u vrijeme njegovog posta user posted image

Hvala Amam :)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1430
8.8.2012 0:05:45   
Honey3
medic imaju li gore iftarski meni,i koliko im kosta ?

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1431
8.8.2012 0:06:25   
Hanady RR
doublemum mašallah...
a taj osjećaj...evo jedan čvrstiuser posted image user posted image

meni bi kolegica sama, ja i mama i muž i moje cure koje odmah nakon topa sit site do prije legoše lijepo i zapaše...

brzo mi ode kolegica....sva je tužna...sutra nazad ide...kaže nije tamo to to...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1432
8.8.2012 0:07:55   
Medić*

IZVORNA PORUKA: zaha

Gdje, u Morica h ?

Ako je, ne znam ali mogu se raspitati preko muza :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1433
8.8.2012 0:10:41   
Honey3

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: zaha

Gdje, u Morica h ?

Ako je, ne znam ali mogu se raspitati preko muza :))))

da u Morica,ali nema veze ne uzimaj za obavezu to raspitivanje,ti se spremajuser posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1434
8.8.2012 0:12:59   
mala_sa
Selam i od mene user posted image

Kod nas veceras bili hamburgeri u paradajz sosu i pire krompir user posted image .

Joj ja jedva cekam da mi ova user posted image prodje, bas mi nekako neobicno ovih dana kad ne postim user posted image

Medic sretan put, i Bti kad ti ne bude mrsko, napisi mi otprilike kako da nadjem taj restoran na Ilidzi. Sad ljetos kad smo bili mm i ja smo se slomili trazeci ga (jer smo culi da je bas dobar), al niako ga nismo potrefili user posted image

DM masAllah za postaca user posted image , ne znam koliko je djecaku godina, ali moj brat od 7e godine je poceo da posti po par dana, i sa 11 godina je prvi put ispostio cijeli Ramazan. Doduse puno je lakse kad su kraci dani, pa ako ne moze nek se sad previse ne iscrpljuje user posted image

Amam ne mi dirati princezu, kad bude kraci dan pa ce postiti insAllah. Jel se to spremas za moreta??? Veliki user posted image za vas.

< Poruku je uredio mala_sa -- 8.8.2012 0:15:23 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1435
8.8.2012 0:13:52   
Honey3

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

doublemum mašallah...
a taj osjećaj...evo jedan čvrstiuser posted image user posted image

meni bi kolegica sama, ja i mama i muž i moje cure koje odmah nakon topa sit site do prije legoše lijepo i zapaše...

brzo mi ode kolegica....sva je tužna...sutra nazad ide...kaže nije tamo to to...

i nama ova malecka sto je dosla iz Austrije,kaze tamo samo masta o Ramazanu u Bosni,jedva je cekala da dodje ovamouser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1436
8.8.2012 0:15:09   
Medić*
Mala cim predjes most na ILidzi, odmah pogledas sa mosta lijevo vidim Turkuaz i bastu njihovu. Dakle kada predjes most idete lijevo i odmah te doceka Turkuaz pored rijeke. A desno ide prema Brajlovicima user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1437
8.8.2012 0:18:16   
DM
DM masAllah za postaca user posted image , ne znam koliko je djevojcici godina, ali moj rat od 7e godine je poceo da posti po par dana, i sa 11 godina je prvi put ispostio cijeli Ramazan. Doduse puno je lakse kad su kraci dani, pa ako ne moze nek se sad previse ne iscrpljuje

Dječak je(nisam ti ja te sreće da curicu rodimuser posted image )!
Ima u potpisu godina rođenja-7 će imati u augustu! I ja sam jako rano počela po malo postiti(možda čak i prije 7. godine)i tad su Ramazani bili u proljeće, pa išli ka zimi i bilo je lakše, a sada je baš teško za dječicu, i to baš sada za ove koji bi se trebali "učiti " da posteuser posted image ali olakša Onaj koji sve vidi....
Bilo je daas biser a i sa njim, ali bodrila je mama njegauser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1438
8.8.2012 0:20:49   
Honey3
mom malcu je 11 god.mashallah,i evo ovo mu je prvi Ramazan da citav posti,da ga Allah nagradi,a on dusa moja citav dan iz kuce ne izlazi,da ne bi ozedniouser posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1439
8.8.2012 0:24:21   
Hanady RR
zaho morića han i aeroplan imaju iftarske menije al najskuplje u gradu od 25 do 39 Km...
al imaš na čaršiji mjesta povoljnijih s alijepim ambijenotm u ove ramazsnke dane...
ona ASG šaačinica...klopa je peukusna meniji do cenera al moraš se najaviti ....ono kad porđeš kropz zlatasku pa od donjeg ulaza u bestina lijevo...

a ima i onaj Divan...
to je opet preko puta petice gore...
na onoj strani gdje je haris export...pa ipor dnjega ima ona radnja dojeće za pokrivene eh tu ima mali ulaz porđeš i tamo te dočeka bašča bosanska prelijepa...ja mislim da su oni najpristupačniji po cijenama...a vjeruj na riječ hana vrhunsak...

i naravno bosanska kuća ...hrana fina, bašta fina...samo meni malo previše stranaca uvijek tu pa i u ramazan...ja uz iftar volim čut ''po naški'' da mi je ugođaj potpunuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1440
8.8.2012 0:28:25   
Amam
Double pa i A je isto godiste znaci mogla bi ona to user posted image .
Joj mogu mislitit dusa ispunjena.

Mala idemo aBd drugi dan Bajrama user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1441
8.8.2012 0:30:35   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Amam

Ammam gdje idete ?

I mi idemo za C.G peti dan po Bajramu :)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1442
8.8.2012 0:30:45   
Honey3
a ima gledala sam do bosanske kuce,neka ascinica,20 KM iftar,raznolik pravo,a fina bascica,eh sad kakva je hrana ne znam,eto taj Divan mi izgleda interesantnouser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1443
8.8.2012 0:32:55   
canim
A imate i na bazenima 15km iftaruser posted image biznis je biznisuser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1444
8.8.2012 0:36:01   
Amam

Ammam gdje idete ?

U Ulcinj aBd

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1445
8.8.2012 0:36:29   
Medić*

Ammam gdje idete ?

U Ulcinj aBd

I mi aBg :)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1446
8.8.2012 0:38:13   
Amam
Ma ja ti volim Ulcinj,nekako k'o svoju carsiju

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1447
8.8.2012 0:40:25   
Medić*

Vjerujem ti, mi od malena smo tamo, bude nam extram rahat brate sa malom djecom po onoj velikoj plazi i pijesku a i povoljno pravo.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1448
8.8.2012 0:42:43   
Amam

Vjerujem ti, mi od malena smo tamo, bude nam extram rahat brate sa malom djecom po onoj velikoj plazi i pijesku a i povoljno pravo.

user posted image  i niko me ne gleda cudno user posted image  evo vec godinama smo tamo.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1449
8.8.2012 1:01:50   
Medić*

user posted image  i niko me ne gleda cudno user posted image  evo vec godinama smo tamo.

Bas tako user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *