mamine oci -> RE: Sehuri/Iftari (7.8.2012 17:32:58)
|
IZVORNA PORUKA: Vinetu IZVORNA PORUKA: hapymum zanima me hoce li mi fino porumeniti krompir ako ga prvo iskuham u vodi pa zapecem u vatrostalnoj Ja krompir pravo volim kad je tako kuhan i pečen. U zadnje vrijeme ga pečem na papiru za pečenje, fino porumeni, poneki čak bude hrskav, a ništa se ne zalijepi za tepsiju. Najgore mi kad oni hrskavi ostanu zapečeni i zalijepljeni, pa nikako da ih odlijepiš, a oni pravo hrskavi i rumeni, pa ti prosto žao da ih potopiš vodom kako bi oprala tepsiju : ) ja volim krompir u svakom obliku mmm[sm=smiley1.gif] volim isto tako da skuham nekih 15 min i onda u pekas malo nauljim so bosiljak i poecem u rernu neku noc sam jela kod medic krompir iz pekaca bas je bio prste da polizes:) kod mene veceras za iftar boranija,mjesana salata, zeljanica,dosta voca,kafa.
|
|
|
|