|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
3.8.2012 22:34:46   
chantal

IZVORNA PORUKA: rerica

Vađenje zuba ne kvari post, s tim što treba paziti da ne bi progutao krv koja izlazi iz rane.
Za svaki namaz uzmi abdest...user posted image
Obaveza je sahibi-uzuru, nakon što nastupi namasko vrijeme, oprati mjesto na kojem istječe mokraća ili krv, staviti povez na njega i pričvrstiti ga koliko je god u mogućnosti (kako bi spriječio daljne istjecanje) – osim ako iz opravdanog razloga ne smije staviti povez – uzeti abdest i odmah ristupiti obavljanju namaza. Ako odmah obavi namaz, izvršio je ono što se od njega traži i njegov namaz je validan, a toleriše se i odgaðanje namaza radi čekanja džemata ili se spremanja za namaz (oblačenje odjeće i sl.)

Hvala ti rerice na odgovoru,upravo me brine to slijevanje krvi niz grlo prilikom spavanja...

A ponukana ovim podebljanim dijelom,sam sad malo proguglala,i baš mi žao/krivo što to nisam juče uradila user posted image ali sam se vodila s tim da injekcija kvari post,i danas nisam postila,a sad vidim da sam mogla/trebala pa ću kopirati ako nekom zatreba

Kada je u pitanju primanje injekcije prilikom vađenja ili popravljanja zuba, lokalne anestezije, ona je, po mišljenju velikog broja učenjaka, dopuštena, pošto nije hranjivog sastava. Veliki broj učenjaka injekcije dijeli na dvije vrste: hranjive i nehranjive. Primanje hranjivih injekcija, kao infuzije, kvari post, dok nehranjive ne kvare post ako za njima postoji potreba.

ali et,opet hB dobro,u utorak trebam izvaditi još jedan,pa sad makar znam da mogu postiti.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1176
4.8.2012 0:24:15   
Medić*
Evo i mene malkice. Pravo sam umorna, danas sam se bas iscrpila nekako, ne oko iftara i gostiju, vec od samog jutra. Lijepo iftar protekao, elham.

Nista nisam mogla jesti, samo sam vode pila i supicu. Zato kada sam odmorila sve sam potamanila, upravo sam sehurala za dvije veceri, da imam snage rado bih izasla i trcala koliko sam puna, ali ne mogu radije cu leci. Sutra odmaramo, muz planirao da idemo negdje na iftar, vidjecemo sutra aBg. I ako ostanemo kuci bit ce nesto laganije :)

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 1177
4.8.2012 0:34:51   
Anoniman
medic kada ti ides u moj rodni kraj user posted image cini mi se da si pisala zadnjih dana Ramazanauser posted image

mi danas iftarili mantija user posted image sta reci , naduli se user posted image

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 1178
4.8.2012 0:38:19   
Medić*

IZVORNA PORUKA: triputmama

medic kada ti ides u moj rodni kraj user posted image cini mi se da si pisala zadnjih dana Ramazanauser posted image

mi danas iftarili mantija user posted image sta reci , naduli se user posted image

Uh mantije, jos ih nsimo od Ramazana, nemaju kada na red user posted image

U utorak aBg putujemo, ostajem prvo kod svojih nekoliko dana, a za Bajram cu biti aBg u Skoplju user posted image Nakon toga idemo za C.Goru. Hoces ti mozda dolaziti ? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1179
4.8.2012 0:39:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: triputmama

Uh mantije, jos ih nsimo od Ramazana, nemaju kada na red user posted image

U utorak aBg putujemo, ostajem prvo kod svojih nekoliko dana, a za Bajram cu biti aBg u Skoplju user posted image Nakon toga idemo za C.Goru. Hoces ti mozda dolaziti ? user posted image

eh draga , sada mali pocinje u skolu ne mozemo sad tek tako

mozda za Kurban-Bajram da odemo dole , ko zna

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 1180
4.8.2012 0:40:42   
Medić*
Hair, tako mora :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1181
4.8.2012 1:46:33   
umahmed
Citaj vas mas.bas ste vrijedne,citaj post od medica I klimam glacom,ista Sam ti danas
user posted image
Ima la Sam Iftar I hA.sve bilo ok,Ali uvijek mi octane hrane,pa mi se vuce po frizideru,je li se vama to desava?
Danas nam je bilo
Terhana sa paradajzom I fasiranim
Topa
Voce sa pudingom(moji gosti prvo to pojedu pa onda tek veceraju I mogu Vam reci da nije lose)
Kufta u tahanu
Klepe
Cokoladna Torta
Lubenica

moje najvece bogatstvo:
F.02.08.2003.
H.25.12.2006
A.10.11.2010.
.....

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 1182
4.8.2012 2:08:14   
canim
Mi danas bili na iftaru. Bas nam je bilo lijepo.

A jeli smo

Hurme
Krem corbica
Imam baildi
Riza sa fidelinama
Bulgur salata
Sarma
Pita
Salata
Kesten sekeri
Neki kolac od pudinga i keksa
Turska baklava
Kafa
Caj

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 1183
   [Obrisana poruka]
4.8.2012 2:36:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 1184
   [Obrisana poruka]
4.8.2012 2:38:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 1185
4.8.2012 8:16:27   
hapymum
ja sam sinoc imala sveki na iftaru bilo je
hurme,
kompot
cedevita
begova corba
slane palacinke
krompir lapeza
sataras
gljive u sosu
salata
lubenica
jabukovaca
kafa-
masAllah bilo je super

< Poruku je uredio hapymum -- 4.8.2012 8:17:04 >

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1186
4.8.2012 9:56:51   
amanullah
meni vrlo dragi musafiri bili na iftaru par slikica sa istog...

tortillas by me

user posted image

user posted image

zapacene tortillas by me

pileci cevapi u prilogu gljive

user posted image

janjetina

user posted image

pileci medaljoni u prilogu carska mjesavina

user posted image

salata

user posted image

nice cake

user posted image

kadaif

user posted image

bila je begova, topa no nisam slikala

toliko od meneuser posted image

< Poruku je uredio amanullah -- 4.8.2012 10:11:20 >

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1187
4.8.2012 12:00:15   
palachinken
Prekrasno draga, da te dragi Allah nagradi!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 1188
4.8.2012 12:12:44   
mamine oci
MasAllah amanullah sve je za 10user posted image da te Allah nagradi,blago tvojim ukucanima za takvu domacicuuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1189
4.8.2012 12:14:20   
InLove
Selam hanume..

Mamine oci kako ti draga izdrzis ?? Ja sam jutros zapostila i nazalost morala se omrsiti, user posted image bas, bas mi je ruzno bilo i dobila nagon za povracanje!user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1190
4.8.2012 12:16:35   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: InLove

Selam hanume..

Mamine oci kako ti draga izdrzis ?? Ja sam jutros zapostila i nazalost morala se omrsiti, user posted image bas, bas mi je ruzno bilo i dobila nagon za povracanje!user posted image

ja hvala Allahu bas se fino oscjecam, nemoj draga ako si lose Allah zna tvoj nijet pa InsAllah napostices mozes kad budu kraci dani i bice ti lakse koja si ti sedmica draga?

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1191
4.8.2012 12:18:56   
InLove
Ako mi vjerujes da vise ni ja ne znam, 11-12 po mom doktoru i po meni, a po ovoj doktorici iz BIh tek 9. Ti????user posted image

Neposredna veza do poruke: 1192
4.8.2012 12:23:02   
mamine oci
ja sam 16 po doktorima po meni mozda 15 al hajd Allah zna najbolje kad se rodi videcemouser posted image ja nikad se nisam upravljala po termina kad osetim bolove odem porodim se za 5 minuser posted image inace pvo djete prenjela 15 dana a drugo 2 user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1193
4.8.2012 12:30:22   
InLove

IZVORNA PORUKA: mamine oci

ja sam 16 po doktorima po meni mozda 15 al hajd Allah zna najbolje kad se rodi videcemouser posted image ja nikad se nisam upravljala po termina kad osetim bolove odem porodim se za 5 minuser posted image inace pvo djete prenjela 15 dana a drugo 2 user posted image

Uuu blago se tebi user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1194
4.8.2012 12:42:44   
Emica_sa

Mamine oci u tebe ce bas biti velika razlika,nisam prije skontala.Superuser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 1195
4.8.2012 12:45:22   
mama75

Nije ta tema, ali evo ovdje procitah. MashAllah! Zelim ti lijepu trudnocu, lahak porod i kako kazu "samo neka je zivo i zdravo pa da je i udate fino" user posted image

Neposredna veza do poruke: 1196
4.8.2012 12:50:23   
mamine oci
hvala mamam 75 ali mislim da ce nam obrisati postove ,sto rece nije tema, pa da iskoristim da se zahvalim , i da Allah uslisi tvoju dovu pada je InsAllah udamo red bi bilo ali ALhhh zna najbolje user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1197
4.8.2012 12:52:28   
amanullah
AMIN, mamine oci i palachinken jazakAllah hajr ,da Allah ukabuli inshAllahuser posted image

< Poruku je uredio amanullah -- 4.8.2012 12:53:10 >

Neposredna veza do poruke: 1198
4.8.2012 12:53:28   
mamine oci
u skladu sa temom kod mene veceras za iftar bice spagete u sosu od fasiranog mesa gliva i vrhnja,salata, i imaomo banini kolacica za desert user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 1199
4.8.2012 12:59:34   
amanullah

u skladu sa temom kod mene veceras za iftar bice spagete u sosu od fasiranog mesa gliva i vrhnja,salata, i imaomo banini kolacica za desert user posted image

MashAllah,

Imam nijet draga veceras na kasiku, imas li kakvu ideju user posted image

Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *