|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
3.8.2012 0:48:08   
DM
http://www.coolinarika.com/recept/nebeski-kolac/
Evo nebeski-ukusan je baš, baš, samo sam ja pojačala voće(stavila ovo kao u receptu i dodala jagode svježe i još jednu kašiku gustina na sve to-mislim kad se pravi ovaj crveni fil)

A ovaj sa preljevom je recept sa "prepisivanja" iz rokovnika sa receptimauser posted image
Napraviš patišpanj po želji i poredaš po njemu voće, jednu vrstu ili kombinacija, ja stavljam maline i borovnice, breskve, banane i kivi i sl.samo da je voće dovoljno zrelo-tako da sladi!
Napravim taj preljev po receptu sa kesice i prelijem, kad se ohladi ukrasim šlagom!
Za ovaj kolač ima i ona posebna tepsija sa onim udubljenim rubom, tako da kad ga izvrnete iz tepsije imate rub uzdignut i taj preljev se ne sljeva sa kolača...
Evo kako kolač izgleda i šta je preljev za torte(ja uzimam drugog proizvođača, a mislim da ni u ovom nema svinjetine-bar ne piše)
http://www.google.ba/imgres?hl=bs&client=firefox-a&hs=Vhk&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=JQS5s_oAWVg-7M:&imgrefurl=http://online.konzum.hr/products/50011742/preljev-za-torte-crveni-3-pack-dr-oetker&docid=yDlt09OQwhi1YM&imgurl=http://online.konzum.hr/images/products/041/04181000l.gif&w=750&h=750&ei=4QIbUInjC6Xh4QTfy4GABQ&zoom=1&iact=rc&dur=460&sig=113929296389039335590&page=3&tbnh=128&tbnw=119&start=37&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:37,i:187&tx=27&ty=72&biw=1024&bih=606

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1126
3.8.2012 0:52:04   
Medić*
Super vala zvuci, hvala ti, odmah cu se zadati aBg.

Na kraju tek vidjeh sliku kolaca, ja blenem u ovaj preliv, ovo je fantasticno, kako dobro izgleda, evo sad mi mirise, mnjammmmmmm

< Poruku je uredio medic slatki -- 3.8.2012 0:57:41 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1127
3.8.2012 0:52:13   
Honey3
uh doublemum od ovog kolaca voda mi na usta,bas izgleda mocno i socnouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1128
3.8.2012 1:39:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Galicia

Samo da se zahvalim javno pahuljici na receptu za kadaif. Prvi put ga napravih, i nije mogao bolje ispasti. Jos samo da sacekamo da se hladne preko noci i da uzivamo. Hvala pahuljice.

user posted image drago mi je da je sve ispalo kako treba, ali nisam ni sumnjalauser posted image

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 1129
3.8.2012 1:50:29   
Honey3

IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: medic slatki

I mi na iftarum lijepa daidzina basta u Buca sitiyu user posted image

Rostilj, piletina, cevapi, jetrica, pljeskavice, teletina...jos samo ribe nije bilo..znaju oni da je zet alergican na ribu, a mene ko sisa :)

Za sehur kuhana jaja, pecene paprike, salata, mazalice i somuni, voca i pudinga ima, elham.

cuuuuj dajdza ti ovdje,pa javi se nekad,pa bujrum na kahvicuuser posted image

samo da ponovimuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1130
3.8.2012 1:59:25   
Medić*

I mi na iftarum lijepa daidzina basta u Buca sitiyu user posted image

Rostilj, piletina, cevapi, jetrica, pljeskavice, teletina...jos samo ribe nije bilo..znaju oni da je zet alergican na ribu, a mene ko sisa :)

Za sehur kuhana jaja, pecene paprike, salata, mazalice i somuni, voca i pudinga ima, elham.

cuuuuj dajdza ti ovdje,pa javi se nekad,pa bujrum na kahvicuuser posted image

samo da ponovimuser posted image

Ima li i tebe Zaho na toj lokaciji :) Vjeruj uzivala sam i imala Sarajevo na dlanu. A kada sa mog balkona gledam prema BS-yu nije mi bas toliko prijatno, mnogo uzbrdo, ma na samom vrhu user posted image

Pa jesi li ti tamo ili imas daidzu kao i ja ? user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 3.8.2012 2:00:27 >

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1131
3.8.2012 2:05:47   
Honey3
medic pa ne bih te ja dajdzi svome na kafu zvalauser posted image Ja sam kod Ekija...

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1132
3.8.2012 2:09:56   
Hanady RR
čuj zaho ti kod ekijauser posted image

pa otkada ženo user posted image

ja odrasla ispod ekija niže malouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1133
3.8.2012 2:11:27   
Medić*

medic pa ne bih te ja dajdzi svome na kafu zvalauser posted image Ja sam kod Ekija...

Pa sta znam user posted image user posted image

Ne zna gdje je Eki. To je dole u ravnici je li ? Moj je na samom vrhu iznad dzamije. Gorazdanska cini mi se.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1134
3.8.2012 2:19:25   
Hanady RR

Ne zna gdje je Eki. To je dole u ravnici je li ? Moj je na samom vrhu iznad dzamije. Gorazdanska cini mi se.

stan ženo...jesi ti bila u buljakovu il buća....user posted image
ne znam tu ulici...možd anovi naziv...zaho pomagajuser posted image

i džamija je u trebinjskoj ulici...nju prođeš izađeš na adema buće...e tom adema buće ideš ideš na vrh...eto ti ga eki...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1135
3.8.2012 2:19:41   
Honey3

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

čuj zaho ti kod ekijauser posted image

pa otkada ženo user posted image

ja odrasla ispod ekija niže malouser posted image

user posted image otkad sam se udala
medic koje dzamije ?

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1136
3.8.2012 2:22:39   
Honey3

i džamija je u trebinjskoj ulici...nju prođeš izađeš na adema buće...e tom adema buće ideš ideš na vrh...eto ti ga eki...

user posted image Hanady,gdje si ti zivila,ako ti je eki na vrhuuser posted image
a ne znam za Gorazdansku ulicu,kod dzamije,a da se vidi Sarajevouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1137
3.8.2012 2:27:02   
Hanady RR

user posted image Hanady,gdje si ti zivila,ako ti je eki na vrhuuser posted image
a ne znam za Gorazdansku ulicu,kod dzamije,a da se vidi Sarajevouser posted image

ma vrh njoj od džamije...vrh trebinjeske u tom smilu sma mislila...
a ja odrsla do trebinjske...firzreski salon dijana...to je naša kuća...
moraš znat...stevana hristića, mehe smajigaća sadauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1138
3.8.2012 2:27:35   
Hanady RR
a mediću ti si biogami bila u buljakovom potokuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1139
3.8.2012 2:28:17   
Medić*

Mozda nije gorazdanska, mozda je adema buce, sigurno da je ta, odmah na vrhu samom, ispod deponije

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1140
3.8.2012 2:29:42   
Honey3

i ja mislimuser posted image
a ne znam tvoju ulicu,de mi malo poblizeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1141
3.8.2012 2:31:39   
Honey3
ipak si medic bila u Buljakovom,a nema veze prodjes mi pored kuce,drugi put svirni baruser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1142
3.8.2012 2:31:39   
Medić*

pa moguce, ja tu idem evo 12 godina ali sve u buca potok user posted image

aBg Zaho, taman cemo naciljati jednu kaficu user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 3.8.2012 2:32:25 >

Neposredna veza do poruke: 1143
3.8.2012 2:32:09   
Hanady RR

i ja mislimuser posted image
a ne znam tvoju ulicu,de mi malo poblizeuser posted image

uđeš u trebinjsku...iza žutog taksija...
ona ide desno amoja se račva lijevo do nje...

odozgo sa adema buće kad gledaš ja sma ispod klasovoga granapa...i autobuske velike one kuće bivša ignjatova kafana

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1144
3.8.2012 2:35:12   
Honey3
e pa obratit cu paznju na taj frizerski,pa kad te vidim u dvoristu fino svratim na kafuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1145
3.8.2012 2:38:54   
Hanady RR

e pa obratit cu paznju na taj frizerski,pa kad te vidim u dvoristu fino svratim na kafuuser posted image

user posted image
može...il moju djevu i nanu...
smao reci raja sa RR...mama namah pristavljauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1146
3.8.2012 2:43:04   
Honey3
eto zene,vrijeme sehurituser posted image

Neposredna veza do poruke: 1147
3.8.2012 8:44:34   
damma
ne iftari ja sinoc vani, nesto mi bi mrsko. najljepse mi kuci iftarit, sve polako, i bas po zelji.

pa sam spremala
supu
pohovane pilece snicle
paprike u kajmaku
kuhani pa prezeni krompir, bio mi je mljac
maslenica po zelji mm
dinja
kahva i slatkisi razni

2004.
2008.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1148
3.8.2012 11:51:15   
Super Beba
Večeras kod mene skromnija varijanta..Nenadano večeras odosmo na vikendicu, tako da ćemo za iftar imati:
supu (ostalo taman od jučer), topu, pomfri i piletinu prženu + paradajz iz naše bašče...

nače sam planirala praviti onu sa mozzarella sirom i povrćem, ali neću imati kad...Ostali smo bez limuna za limunade, moram i to pred iftar na veliko uzeti :) Možda još da bacim koju tikvicu na tavu na maslinovom i sa bosiljkom..Plaho mi se sviđa ta varijanta, lagano, a ukusno...

Iman83 - jesi li pravila onu supu?

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1149
3.8.2012 12:02:22   
palachinken
Mi danas idemo gledati Batmana u kino, pa će za iftar biti voda, kokice, smoki i mars čokoladice user posted image user posted image
Top that!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *