|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
1.8.2012 23:04:45   
Medić*
Samo da vas kratko poselamim, ispratih svoje goste, mashalah sve za 10-ku bilo, takve komplimente dobih user posted image Odoh da operem jos sudje, pa s vracam citati vas malo. Da nam Allah ukabuli danasnji post, oprosti nam grijehe aBg user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1051
1.8.2012 23:08:45   
Anoniman
drage zene ,danas je tacno 4 god kako je moj otac preselio na Ahiretuser posted image

svi pospase ja ostadoh sama sa sobom user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 1.8.2012 23:09:15 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 1052
1.8.2012 23:09:21   
klemzi
Triputmama drugarice moja user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1053
1.8.2012 23:11:51   
Hannan
kod nas veceras 29 postaca i puna avlija djece, eno ih jos vriste, ganjaju se...zao m isamo sto ne uslika, ali u onom metezu stavljanja dvije sofre ne imadoh kad.a ispremili smo
begova corba
batkovi, riza i povrce sa mesom
baurek,
sirnica
kravija pita
sogandolma
cokoladno cudo
kajmacnica
salata, lubenica, dinja, nekratine, sljive
sokovi, hurme, kahve da ne slazem 5l
i evo cekam osad sa teravije pa sijelo do sehura...
snaha pere jednu turu, ima do ujutro da se slomi jadnica:)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1054
1.8.2012 23:13:39   
SdZ
drage zene ,danas je tacno 4 god kako je moj otac preselio na Ahiret

svi pospase ja ostadoh sama sa sobom

Triputmama, znam tacno kako ti je, ali ne znam sta da ti kazem jer ni samu sebe ne znam utjesiti niti cu ikad znati. Sabur, sabur i samo sabur. Mene odrzava vjera i rijeci: "Svi smo Boziji i Njemu se vracamo".

Ljuuuubim teeee punoooo user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1055
1.8.2012 23:16:21   
SdZ
kravija pita

Kakva je to pita? S cim se pravi?user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1056
1.8.2012 23:32:01   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: triputmama

drage zene ,danas je tacno 4 god kako je moj otac preselio na Ahiretuser posted image

user posted image

prekosutra je rodjendan moje rahmetli sestre... ne znam kako cu taj dan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1057
1.8.2012 23:40:26   
canim

IZVORNA PORUKA: Galicia

Samo da se zahvalim javno pahuljici na receptu za kadaif. Prvi put ga napravih, i nije mogao bolje ispasti. Jos samo da sacekamo da se hladne preko noci i da uzivamo. Hvala pahuljice.

Hajde nam sad javno otkrij i recept pa da se i mi zahvalimo pahuljiciuser posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1058
1.8.2012 23:43:03   
klemzi
prekosutra je rodjendan moje rahmetli sestre... ne znam kako cu taj dan
user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1059
   RE: Sehuri/Iftari 2012
1.8.2012 23:45:04   
Galicia
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: Galicia

Pahuljice, kupila sam skoro kadaif u nadi da cu ga napraviti. Ali ne znam kako. Mislim znam odprilike, ali bi ti bila zahvalna kad bi napisala kako si pravila.

ja kadaif pravim tako sto ga istresem na tepsiju (otprilike do pola tepsije) pa pospem po njemu na krupno mljevene orahe(danas sam dodala i prezlu i dobro je ispalo), pa onda dodam i ostatak kadaifa, potom ga pospem rastopljenim maslacem(ne da ucvrci vec samo da se lagano istpi), Stavim na 250 stepeni, kad podje rumeniti malkice smanjim. Pecem ga cca 20-ak minuta. Vruceg zalijem vrucom agdom i onda poklopim vecom tepsijom da ne ostanu krajevi suhi. Moja tepsija je 28cm i potrosim pola kese kadaifa (to je 250g) i 1/3 maslaca od 250g. Et'user posted image

Zaboravih ti reci da ja na ovo pravim zaljev od 2.5 case secera i 3 vode, neka kuha 5-6minuta i kad budes zaljevala zaljevaj postepeno, ne odmah da sve izlijes. Vidi kako upija.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1060
1.8.2012 23:58:17   
reallove

IZVORNA PORUKA: Alma_27

IZVORNA PORUKA: triputmama

user posted image

prekosutra je rodjendan moje rahmetli sestre... ne znam kako cu taj dan user posted image

user posted image user posted image
user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1061
2.8.2012 0:10:31   
Anoniman
drage moje virtuelne drugarice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 1062
2.8.2012 0:14:56   
canim
Alma, triputmama da vam dragi Allah olaksa ove dane user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1063
2.8.2012 0:23:14   
Medić*

IZVORNA PORUKA: SdZ

Triputmama, znam tacno kako ti je, ali ne znam sta da ti kazem jer ni samu sebe ne znam utjesiti niti cu ikad znati. Sabur, sabur i samo sabur. Mene odrzava vjera i rijeci: "Svi smo Boziji i Njemu se vracamo".

LIjepo to SdZ rece. Cesto se osjecam kao i ti. Evo mahsuz user posted image za tebe. Sabur i dovi za svoje najmilije user posted image user posted image

Prodje jos jedan iftar. Mashalah sto nam fino prodje. Gosti zadovoljni odose, ja jos zadovoljnija. Sehur sam im spakovala a i nam ostalo. Muza nema sa teravih namaza, ja odmaram, bas sam se nekako danas umorila, ne od posla i spremanja vec sam nekako bila opterecena hocu li sve stici, da li je preslano i sl user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1064
2.8.2012 0:27:38   
Honey3
selam lijepe mojeuser posted image
vidim veceras bilo vleiekih iftara,pa da vam Allah dz.s ukabuliuser posted image
triputmama,Alma,SdZ user posted image
Mi veceras opet isli na Tabiju kod topa,e pa stvarno je gore super,svaki put ima sve vise naroda,ja pravila mantije,kupili soka,ponijeli kafu,onda u carsiju na aksam,pa u Carigrad na kolace,pa na teraviju u Begovu,i tu mi Esma pokvari ceif,taman klanjamo sunete ona mora u wcuser posted image uglavnom djeci super bilo,mojih troje,od brata mi dvoijca,i od mm tetke kcerka,svi postaci,naravno osim moje E.sreca pa nam je karavan pa smo djecu mogli poguratiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1065
2.8.2012 0:28:47   
canim
Medic vjerovatno tm i mm idu u istu dzamiju na teraviju, jer i ovaj moj se pokasno vraca user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1066
2.8.2012 0:29:43   
Honey3

IZVORNA PORUKA: medic slatki

LIjepo to SdZ rece. Cesto se osjecam kao i ti. Evo mahsuz user posted image za tebe. Sabur i dovi za svoje najmilije user posted image user posted image

Prodje jos jedan iftar. Mashalah sto nam fino prodje. Gosti zadovoljni odose, ja jos zadovoljnija. Sehur sam im spakovala a i nam ostalo. Muza nema sa teravih namaza, ja odmaram, bas sam se nekako danas umorila, ne od posla i spremanja vec sam nekako bila opterecena hocu li sve stici, da li je preslano i sl user posted image

pa sto ne proba? Ja sam tako prvi dan sve sto sam pravila liznula,i tek mi navece naumpalouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1067
2.8.2012 0:32:55   
Medić*

IZVORNA PORUKA: canim

Medic vjerovatno tm i mm idu u istu dzamiju na teraviju, jer i ovaj moj se pokasno vraca user posted image

Sigurno, da nisu skupa negdje na kafi, ili klanjaju nocne namaze user posted image

Zaho ne znam samo ono probati a da ne progutam, a do sada sam se par puta iftarila i onda kada progunem sjetim se, kazu Allah hrani svoje postace na taj naci jer nije namjerno :)))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1068
2.8.2012 0:36:49   
canim
Ne znam, ali jedino sto znam je da Morica han radi od iftara do sehura i da je pun tako tih sto su otisli u dzamiju user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1069
2.8.2012 0:39:56   
Medić*

Ne znam, ali jedino sto znam je da Morica han radi od iftara do sehura i da je pun tako tih sto su otisli u dzamiju user posted image

Ma da to mu je lokacija, nego hajmo ja i ti jednu noc da ih iznenadimo malkice user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1070
2.8.2012 0:41:16   
canim
Evo moj dolazi, kaze da ce u Kolobari od danas pa narednih 7 dana predavanja drzati Hafiz Sulejman Bugari s pocetkom od 23:30 pa eto ako nekoga zanima nek ode.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1071
2.8.2012 0:41:48   
Honey3

Ma da to mu je lokacija, nego hajmo ja i ti jednu noc da ih iznenadimo malkice user posted image user posted image

pazite da se vas dvije ne iznenaditeuser posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1072
2.8.2012 0:42:21   
canim

Mogli bi nego sta cemo s djecom user posted image hocemo i njih voditi u ovaj vakat user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1073
2.8.2012 1:15:30   
Medić*

Evo moj dolazi, kaze da ce u Kolobari od danas pa narednih 7 dana predavanja drzati Hafiz Sulejman Bugari s pocetkom od 23:30 pa eto ako nekoga zanima nek ode.

I moj stize u 00 :45, i rece bas za Kolobaru i Hf Bugarija :))

Zaho, ne zna se ko bi se vise iznenadio user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1074
2.8.2012 1:28:47   
Hannan

kravija pita

Kakva je to pita? S cim se pravi?user posted image

Zovu je jps i presnac, jaja, sir kajmak, griz,jedna tanka jufka.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *