|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
4.8.2012 13:00:41   
mamine oci
recimo boranija ili krompir corba user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 1201
4.8.2012 13:10:26   
amanullah

IZVORNA PORUKA: mamine oci

recimo boranija ili krompir corba user posted image

boranija mozda , jedino volim onu zutu, sa teletinom, krompirom user posted image

ideja je user posted image user posted image ne znam kada sam je pravila .

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1202
4.8.2012 13:12:57   
mama75
Kod mene zelena buranija za rucak, a za iftar mm vodim u grad, pa poslije kafica i sladoled za sve 4. (Bila mi plata juce pa dok nisam sve potrosila da izvedem mm user posted image )

Neposredna veza do poruke: 1203
4.8.2012 13:25:49   
Medić*
Sellam hanume. Da nam Allah olaksa danasnji post aBg.

Amanullah mashalah kako sve lijepo izgleda.

Mi jos neznamo sta za iftar. Muz bi volio vani da odemo, nismo ovaj Ramazan nikako. Meni se iskreno ne ide. Znam da ce biti lijepo, ali u kucnom ambijentu moze biti bolje, odmah pomislim da dosta njih nema Bog zna sta iftariti a ja vani da idem a puna kuca svega za iftar sto mogu napraviti, elham.

Juce kada je muz sa prijateljem imao udes, sami dragi Bog i neka sadaka su ih sacuvali da izbjegnu duboku provaliju.

Imam u komsiluku dvoje starih ljudi po 76 god, bracni par. Svaku noc prije nego nama iftar pocne odnesem im ono sto mi jedemo, nisu muslimani ali su ljudi, itekako dobri ljudi. Sinoc ih obidjem na kratko jer smo goste imali i ponesem nesto, vratila sam se uplakana i dirnuta njihovim rijecima : Sine, nema dana da ne blagosiljamo tvoju porodicu i svakoga tvog user posted image user posted image Toliko sam ih izgrlila kao rodjenu majku i oca. Razmisljam i razmisljam..... Rijesih da taj iftar koji bi proveli vani podijelim sa njima.....

Moradoh vam ovo napisati iz razloga sto su dvoje ljudi, postaca, juce za dlaku izbjegli smrt. Allah zna mozda nas je ta sadaka i dobrocinstvo prema njima u Ramazanu i mimo njega i sacuvala boli i moguce tragedije. Ljubim vas sve i grlim jako, jako.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1204
4.8.2012 13:42:18   
mamine oci
medic Allah da vas nagradi zaita treba biti pazljivi prema komsijama, jos kazes stari ljudi koji sevap steknete samo da ih upitate kako su a ne jos sto ste pazljivi svaka castuser posted image meni je iskreno zao sto ni ne znam ko su mi sve komsije ,ja sam u pocetku isla htjela da ostvari kontakt ali svi se drze distance i tako sam prihvatila zao mi Ramazan je treba se komije zvati na iftar ali Allah zna moj nijet ja ne volim da se namecem, nek su oni zdravo. Ja sam djete iz mahale pa sam naucila da ako pogacu napravimo podjelimo sa komsijama, ovo u zgrade je jako tesko i cudno, ali ziv se covjek na sve navikneuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1205
4.8.2012 13:44:29   
amanullah
medic jazakAllah hajr..

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

Neposredna veza do poruke: 1206
4.8.2012 14:03:38   
madam x
Medić, divan je tvoj gest.user posted image

A šta je bilo sa mužem, nisam upratila?

Neposredna veza do poruke: 1207
4.8.2012 14:07:59   
mama75
mamine oci kod mene isto ovako kao kod tebe. Neboder, ne znam ni kako se zovu prve komsije. A i ja dijete iz mahale, pa navikla na druge obicaje (iako sam zivjela isto u neboderu, ali sam puno vremena provodila kod nene rahmetli).
medic nisam znala za udes, nadam se da je sve OK. A za tvoja dobrocinstva da te Allah nagradi.
Evo vam jos jedna ideja za desert u ovim vrucim danima: panna cotta. Ja je prelijem nekim vocnim sirupom i sumskim vocem, a sutra aBd cu ispasirati voce i preliti s tim.
Za sehur mislila kukuruzne muffine i onda se sjetim da se od njih zedni. Sada sam bez ideje user posted image Ostace tarhane od djece pa moze to i neki sendvic.

Neposredna veza do poruke: 1208
4.8.2012 14:17:04   
mamine oci
nego zene hocel ista biti od naseg zajednickog iftara, ima toliko mjesta gdje su iftari od 7do10 km po osobi, bit je druzeneje mozemo i na hamburgeruser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1209
4.8.2012 14:20:31   
mama75
Dobar prijedlog. Ja doduse nism neki postac user posted image , ali rado bih s vama na iftar.

Neposredna veza do poruke: 1210
4.8.2012 14:22:12   
hapymum
i ja sam za iako ne postim,uvijek sam za druzenje.ima na bazenima iftar 15 km a veeeeeeeeeeeeelika im je basta

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1211
4.8.2012 14:28:01   
Medić*
Zinanaina juce ih je vracajuci se iz Mostara , blizu Konjca udarila neka zena, te zamalo nisu otisli u provaliju, ali hBg sve se dobro zavrsilo, niko ni u jednom auti nije ni ogrebotinu zadobio a dobro su se prepali. Auto koje ih je udarilo vazila je zena sa troje male djece pozadi. U tom monentu svima su djeca bila na pameti ali hBg sve je ispalo u redu, mozda ovaj mjesec Ramazana cini svoje user posted image user posted image user posted image

Lijepa ideja za zajednicki iftar, evo ima u Grand centru po 8 km, fin iftar. Ako budete organizovali ja sam do srijede u Sarajevu, mogla bih se pridruziti :)))

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1212
4.8.2012 14:31:05   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Lijepa ideja za zajednicki iftar, evo ima u Grand centru po 8 km, fin iftar. Ako budete organizovali ja sam do srijede u Sarajevu, mogla bih se pridruziti :)))

user posted image
moze svidja mi se idejaja sam pisala na par stranica prije predlagala isto, ali nije se niko odazvao sto se mene tice mozeuser posted image ima i igraona pa o povede djecu moze i u igraonu, nesto da se zakupi prostor najmanje treba 100km pa i mi da donesemo svaka po nesto ne mozemo ipod 30km nista donjeti ,ovako odes spojis lijepo i korisno i ukusnouser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1213
4.8.2012 14:31:42   
hapymum

nije lose

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1214
4.8.2012 14:33:42   
Medić*
Mamine oci, bas je moj S veceras planirao da idemo tamo, tako da znam da je po 8 km fin iftar, veceras ipak ostajemo kuci a ako se dogovorite ja bih voljela da se malo druzimo :)))

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1215
4.8.2012 14:34:54   
mamine oci

Mamine oci, bas je moj S veceras planirao da idemo tamo, tako da znam da je po 8 km fin iftar, veceras ipak ostajemo kuci a ako se dogovorite ja bih voljela da se malo druzimo :)))

vazi eto predlog je pao samo jos da se zenice prijave i da se odredi dan, kad tebi pase s obzirom da ides na odmor ?

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1216
4.8.2012 14:36:25   
Medić*

vazi eto predlog je pao samo jos da se zenice prijave i da se odredi dan, kad tebi pase s obzirom da ides na odmor ?

Sutra kako sto znas imam jednu trudnicu na iftaru sa svijim momcima user posted image user posted image user posted image

U srijedu nekada posljepodne krecemo aBg na put.

Neposredna veza do poruke: 1217
4.8.2012 14:38:44   
mamine oci
onda ponedjeljak ili utorak, jel treba rezervacija hajde zene prijavi te se :)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1218
4.8.2012 14:45:22   
Medić*

onda ponedjeljak ili utorak, jel treba rezervacija hajde zene prijavi te se :)

Sto se mene tice moze, mi cemo se svakako druziti sutra ali eto bilo bi super i jednu noc sa zenicama organizivati jedan zjednicki iftar. Rez ne trebaju, samo se ranije ode, jer bude guzva pa da se fino na vrijme iftari.

Neposredna veza do poruke: 1219
4.8.2012 15:22:06   
felix

IZVORNA PORUKA: amanullah

medic jazakAllah hajr..

user posted image user posted image mašala medic Allah te nagradio .

Neposredna veza do poruke: 1220
4.8.2012 15:34:21   
Medić*

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: amanullah

medic jazakAllah hajr..

user posted image user posted image mašala medic Allah te nagradio .

Amin ya Rab, sviju nas user posted image

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1221
4.8.2012 16:09:25   
canim
Medic ti si zaista pravi uzor kako se treba ophoditi sa komsijama user posted image da vam Allah dz.s. podari svaki hajr user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1222
4.8.2012 16:20:05   
Medić*
IZVORNA PORUKA: canim

Medic ti si zaista pravi uzor kako se treba ophoditi sa komsijama user posted image da vam Allah dz.s. podari svaki hajr user posted image

Meni nije stvarno bio cilj da to ispricam jer kao sto znate da lijeva ruka ne treba znati sta desna daje, pa tako ni mi ljudi o nasim djelima, ali ponukana jucerasnjim dogadjajem, morala samuser posted image jer stvarno nismo svjesni koliko je sadaka vrijedna.

Ne znam da li u ispasti vulgarna na neki nacin, mislim da ne ali moram vas nasmijati recenicom da je i jedan vid sadake odnos izmedju supruznika, posebno uoci dzume. Naravno u Ramazanu ne treba. Halalite user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 4.8.2012 16:21:07 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1223
4.8.2012 16:29:01   
canim
Medic, tvoj primjer je bar koliko toliko neke od nas zapitao...a kakvi smo mi prema nasim komsijama ?
Vjeruj mi da cak to sto si podijelila s nama moze ti biti veliki sevap jer moze nekoga potaknuti da uradi slicnu stvar user posted image

Medic nisam znala za to "posebno uoci dzume" user posted image a sto u ramazanu ne treba, pa ima vremena za sevapa, od iftara do sehura user posted image

< Poruku je uredio canim -- 4.8.2012 16:31:57 >

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1224
4.8.2012 16:29:55   
madam x
Medić, drago mi je da je tm dobro prošao i svi ostali naravno.
Prije 5 godina je mm imao udes, auto totalna šteta, on hB imao par ogrebotina.
Kolegica njegova mene zove da pita je li došao kući i meni ona djeluje sumnjivo( a nije zbilja ništa znala). Ja već u glavi zamišljam scenario, da je on imao udes, da ona zna ali neće da kaže...zamišljam on sletio, zovem ga odmah...on kaže ja evo imao udes, upravo izlazim iz auta.
Ali hB sve se dobro završilo.

Ne znam da li u ispasti vulgarna na neki nacin, mislim da ne ali moram vas nasmijati recenicom da je i jedan vid sadake odnos izmedju supruznika, posebno uoci dzume. Naravno u Ramazanu ne treba. Halalite

Drago mi je zbog boldiranog.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *