enči80
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 Ja topu nikad probala nisam, a rado bih...ali ne vjerujem da bi moji htjeli, pa ne pravim. Enči, vidim da si sinoć pitala. Fazon kod ovih beze kora što idu u ove japanske, ledene, španske vjetrove jest da dobro umutiš bjelance, pa dobro smutiš sa šećerom, na kraju dodaješ kašiku sirćeta i to kratko spojiš i pečeš na temperaturi navedenoj u receptu, na pak papiru ali NE OTVARAŠ rernu. Dakle, zaboravi na njega tih sat vremena. Naravno, rerna mora biti dobra, a ako jest, ništa mu biti neće tih sat vremena. Jednom kad otvoriš rernu, nema zatvaranja i vraćanja kora, to je to. Ljubi ljepotice slatke Ja pojma nemam šta ćemo danas za iftar, sveki će već nešto namisliti, pa ću dopisati kasnije. Medić slatki, iskrene čestitke, da bebara bude živa i zdrava. Hvala ..pusa i za tvoju curu Amam ja znam da se prelije jogurtom i bijelim lukom a sad da li 1 i 2 lisnata sačekaj ove profesionalke da ti odgovore...ljubi m i zeta