|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
30.7.2012 1:50:17   
Anoniman
eh sa jednim lako
kod mene troje pa ako jedno zaspe ovi dvojica smisljaju serluke

ili pak se zadirkuju pa niko ne zaspe , kad vikendom legnemo cisto da se smirimo malo i pricamo , ma ne daju ni bebanu zaspat a ne mene
a muz moze vala cim glavu na jastuk gotovo je
ja onda pokupim decu ili odemo vani ili se zabavljamo u dnevnoj jos kad moze nek zaspe

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 826
30.7.2012 1:52:10   
Medić*
Zene mile, upavo sam postala tetka, prije 5 min mi se snaha pordila, evo placem od srece, tetka po terci put, ljubim ja svog Eldara, Enid i bebaru Davuda user posted image user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 827
30.7.2012 1:52:36   
reallove

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Meni je dovoljno da se sastavim sa jastukom cim mi F zasi, gledajuci TV ja sam gotova. Tek sada shvatam moju svekrvu kada djete dobih kada mi rece spava sine kada god ti dijete spava, a ja poslusna snajka user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 828
30.7.2012 1:54:34   
Anoniman

Zene mile, upavo sam postala tetka, prije 5 min mi se snaha pordila, evo placem od srece, tetka po terci put, ljubim ja svog Eldara, Enid i bebaru Davuda user posted image user posted image user posted image

cestitam mila od srca , bas mi drago user posted image user posted image user posted image
nek si posedela i doccekala radosnu vest

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 829
30.7.2012 1:55:33   
canim

Iskrene cestitke tetka user posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 830
30.7.2012 1:58:34   
Honey3

tetkaaaaaaa cestitam,sve najboljeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 831
30.7.2012 1:59:26   
Medić*
Hvala drage moje, bas sam se obradovala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 832
30.7.2012 2:01:29   
reallove
Medic, iskrene cestitke,da su zdravi i zivi svi zajednouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 833
30.7.2012 2:11:02   
Medić*

IZVORNA PORUKA: reallove

Medic, iskrene cestitke,da su zdravi i zivi svi zajednouser posted image

Amin user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 834
30.7.2012 2:12:34   
umahmed
Medic cestitamuser posted image user posted image
Realova kako pravis maqlubu?ja ju hocu sutra imam goste..Ja osim karfiola,patlidzana stavi i krompir ot,mrkvu,slanutak.....

Ako nekome treba zacina arapaki masala bujrum imam dosta,pa cu sevi poet donijeti

< Poruku je uredio umahmed -- 30.7.2012 2:15:41 >

moje najvece bogatstvo:
F.02.08.2003.
H.25.12.2006
A.10.11.2010.
.....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 835
30.7.2012 2:16:59   
Medić*
Hoocu ja zacina user posted image
Hoces moci da se vidimo za onu tuniku ovih dana poslije iftara brzinski, idem na put user posted image

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 836
30.7.2012 2:19:11   
reallove
To moja sveki pravi,ovako..Prvo potopi rizu u mlaku vodu da stoji..Ovamo przi karfiol ili sta vec na ulju..Piletinu malo prokuha u serpi i doda taj zacin..Kad se malo piletina skuha,preko nje reda povrce,pa onda na to rizu,doda jos malo vode i zacina,poklopi i ostavi da se kuha..Kad je kuhano,na veliku tablu(mislim da je to kod nas demirlija ili tako nesto) pretrese sve..I to kad se pretrese izgleda isto torta,ide prvo sloj rize,pa onda povrce i piletina na povrsini,nadam se da sam dobro objasnila,probac cu naci sliku

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 837
30.7.2012 2:31:18   
Alma_27
Tetka, iskrene cestitke! user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 838
30.7.2012 2:35:49   
reallove
http://www.google.jo/imgres?imgurl=http://cahidejibek.files.wordpress.com/2009/12/maqluba.jpg&imgrefurl=http://cahidejibek.wordpress.com/page/79/?ref%3Dakagunduz.com&h=1208&w=1600&sz=363&tbnid=tSp8mO_gSFFvAM:&tbnh=93&tbnw=123&zoom=1&usg=__dGWeY0vLH4YB5WT6tJnUzJAJLfk=&docid=tCq5vmhz2le-sM&hl=en&sa=X&ei=X9YVULzmGsf4rQe-1oDgCg&sqi=2&ved=0CGIQ9QEwBw&dur=738

evo,ovako nesto,ne mogu preko slikomata postaviti sliku,ne znam sta mu jeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 839
30.7.2012 2:37:47   
umahmed

To moja sveki pravi,ovako..Prvo potopi rizu u mlaku vodu da stoji..Ovamo przi karfiol ili sta vec na ulju..Piletinu malo prokuha u serpi i doda taj zacin..Kad se malo piletina skuha,preko nje reda povrce,pa onda na to rizu,doda jos malo vode i zacina,poklopi i ostavi da se kuha..Kad je kuhano,na veliku tablu(mislim da je to kod nas demirlija ili tako nesto) pretrese sve..I to kad se pretrese izgleda isto torta,ide prvo sloj rize,pa onda povrce i piletina na povrsini,nadam se da sam dobro objasnila,probac cu naci sliku

Znaci isto pravimo,na arapskom maqluba znaci izvrnuta-prevrnuta bas zbog tog sto se preokrene u tepsiju. Hvala draga

Medic za zacine vazi hard dog.tuniku samdala jednoj trudnici svidjela joj se,madam se da se neljutisuser posted image

moje najvece bogatstvo:
F.02.08.2003.
H.25.12.2006
A.10.11.2010.
.....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 840
30.7.2012 2:43:22   
reallove

IZVORNA PORUKA: umahmed

Znaci isto pravimo,na arapskom maqluba znaci izvrnuta-prevrnuta bas zbog tog sto se preokrene u tepsiju. Hvala draga

Medic za zacine vazi hard dog.tuniku samdala jednoj trudnici svidjela joj se,madam se da se neljutisuser posted image

tako jeuser posted image

nema na cemu mila

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 841
30.7.2012 2:47:48   
umahmed

IZVORNA PORUKA: umahmed

tako jeuser posted image

nema na cemu mila

Tek vidjoh to si u Jordanu,mas.. Ima li kadaifa sa orasima I cimetom iLife sa si rom,a tek knafa mmmmmmmm? Eh um Ali Sam skontala sa lisnatim Ali Ovo evoke no kako,bro cu na Istok pa aBd nadoknadim

moje najvece bogatstvo:
F.02.08.2003.
H.25.12.2006
A.10.11.2010.
.....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 842
30.7.2012 2:58:08   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Alma_27

Tetka, iskrene cestitke! user posted image

Hvala mila i to na moju 5 godisnjicu braka user posted image

Umahmed nema veze, neka je trdunica fino iznosa user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 843
30.7.2012 3:43:18   
Hannan
tetkiceee, cestitam, svaki hajr neka prati malog Davuda i njegovu bracu. I ja sam postala tetka u Ramazanu, prije dvije godine:)
Da nam Allah cuva i zastiti nasu djecicu, amin.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 844
30.7.2012 10:03:13   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Hannan

tetkiceee, cestitam, svaki hajr neka prati malog Davuda i njegovu bracu. I ja sam postala tetka u Ramazanu, prije dvije godine:)
Da nam Allah cuva i zastiti nasu djecicu, amin.

Amin user posted image

Mi veceras goste na iftaru.

Umjesto supe bit ce corbica i male nafilovane paprike,

Pekarski krompir i piletina sa suhim mesom i sirom u vrhnju iz rerne, rizoto.

zeljanica, krastavci u jogurtu, grcka salata, kompot i kolac sa grizom. Kafa, sokovi i domaci sok od ruze user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 845
30.7.2012 10:07:48   
Super Beba

Medic, iskrene cestitke, da su zdravi i zivi svi zajednouser posted image

I ja se pridružujem čestitkama! user posted image

Mi večeras u gostima na iftaru...Šta god da bude, ja sretna :) Neka samo vrućeg somuna i tope, meni dosta :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 846
30.7.2012 10:21:44   
damma
tetka cestitam ti bratica, nek je zdrav i sretan aBd

De molim vas nek mi neko napise detaljno postupak pravljenja tope.

Medic de recept ovog kolaca od griza.

2004.
2008.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 847
30.7.2012 10:33:23   
Medić*

IZVORNA PORUKA: damma

tetka cestitam ti bratica, nek je zdrav i sretan aBd

Medic de recept ovog kolaca od griza.

Hvala mila.

Evo smijem se sebi i kolacu od griza user posted image user posted image Mozak mi ne radi spavala sam puna dva sata, radi se o kolacu od maka koji je zinaina postavila juce user posted image

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 848
30.7.2012 10:33:50   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: damma

Imaš različitih "vrsta" tope i ne znam hoćeš li naletiti na dvije identične :)

Ja u topu stavljam sljedeće:
komad putera, mileram, kajmak, mladi sir i malo vrhnja za kuhanje (sve odokativno bacam u sahan, cca sve po jednu supenu kašiku za 4 osobe, osim vrhnja naravno)..i stavim na najmanju vatru, čisto da se sve to malo ugrije i rastopi, ali ne čekam da pređe u tečno stanje (ne smiješ pustiti da ti provrije)...Kod mene je el. šporet i ja uključim na 2...I ne stavljam na vrelu ringlu...Kad je sve gotovo, dodam malo soli i to je to...

E sada, za nekoga ti je topa kada samo kajmak istopi u tavi...Neko doda i razne sireve (tipa dimsi)..neko dodaje i jaje...Sve su ti to varijacije na temu...

< Poruku je uredio Super Beba -- 30.7.2012 10:38:48 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 849
30.7.2012 10:36:54   
Hanady RR
I mi imamo više varijacija tope...al uglavnom pravimo onu bez jaja...
istopim malo putera, pa na to doam pavlaku il domaći kajmak, kad istopi to dodam mladi sir kašiku , dvije...još da istopi i onda nribam dmljeni sir tzv. zaricu...prije dodavanja zarice posolim dobro jer volimo slaniju...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *