raja_ringe -> RE: Kupovina stana na kredit (5.7.2013 12:42:25)
|
IZVORNA PORUKA: maxus svratila IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: maxus svratila ehet, mo sa hajrom ako Bog da predasmo papire u banku, pa sad cekamo. kad smo isli da se raspitamo rekli su da moze, a sad me neki crnjak ufatio, sta ako nas odbiju.... sta vi mislite, znate li procentualno otprilike kolko ljudi odbijaju? Ja ne znam da su bilo koga odbili....Oni ti prodaju pare, i to je to. [sm=smiley1.gif] da bas...sada i ove presude vezano za svicarac su djelomično doprinijele ravnopravnosti duznika i banke, barem u psiholoskom smislu...drugacije ce se ljudi postaviti prilikom pregovora i zakljucivanja ugovora o kreditu s bankom...tipa ja hocu ti i to, odgovara mi tako i tako (realni prijedlozi naravno)..mozete li mi to ponuditi? ne mozete? ok, ima deset_ drugih banaka koje mozda mogu..hvala, dovidjenja [sm=smiley36.gif] Ma da, isli smo mi u banke, ali muz vec 5 godina radi na ugovoru sve po 3 mjeseca, drzavna je firma u pitanju, ali mora konkurs preko agencije da ide, ali treba nova sistematizacija pa se to sve nesto odlaze. u banci su nam rekli 2 ziranta i hipoteka naravno. (intesa) a ja se izbezumi, nit jedem nit pijem. kud sam ovaj mjesec i na klomifenu, pa folikumetrije, od klomifena se samo plamenam, hladan znoj,.......na hajr ako Bog da.... ako ste nabavili dva žiranta, još ako rade u državnoj firmi, nemoj da brineš 100% ćete dobiti.
|
|
|
|