AYSA.86 -> RE: Prvi simptomi poroda (2.7.2012 12:45:10)
|
ja ne bih znala ni da se pocnem poradjati, mada mi je doc rekla da nece to jos, ali kad bi krenuli bolovi cini mi se da bih ih ignorisala, meni sve nekako "nije strasno", "malo boli"... jedino me prepone ubise... ali mi je tako od pocetka trudnoce... sad malo jace, vjerovatno jer se beba spustila... sama sam sebi otezala, ne bih ustajala... mada mi je danas malo lakse [sm=smiley1.gif] jedino se malo strecnem kad me povremeno nesto presjece u stomaku, ali ja to sve pripisujem probavi (nekad i jeste) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] samo sebe uvjeravam da je nesto drugo osim onog sto ustvari jeste... prije par dana sam imala strasne bolove u kicmi, ali su trajali 3 dana i prestali... svi su pomislili to je to... kad ono na pregledu ni traga ni glasa od otvaranja... malom se ne zuri... i ako krene bas bih se prepala jer moram na CR, pa ne znam sta bi bilo kad bih morala prirodno... citam za te sluzne cepove pa jadna stalno gledam kad idem na wc da nema stagod, bas me strah iako nema naznaka da bi moglo krenuti (ali prvi mi jeput tako da ne bih ni znala vjerovatno).... valjda izdrzi do ponedjeljka...[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|