Amyra -> RE: Prvi simptomi poroda (7.2.2012 9:59:25)
|
Pozdrav svima, Da se i ja prikljucim :-) , meni je termin bio 22.1. ; a porodila sam se tek 3.2. , tako da sam prenjela 12 dana [sm=smiley13.gif] malo smo se bili i zabrinuli ... al hvala Bogu pa je sve proslo kako treba. Uglavnom, utorak na srijedu 1.2. ,kad sam otisla u wc primijetila sam malo sukrvice dok sam mokrila, po dnu stomaka mogla se osjetit mala bol nista strasno , svakako sam taj dan bila narucena na ctg, tako da sam se spremila i gore su mi uradili aminoskopiju, plodna voda je i dalje bila ok, zadrzali su me u bolnici "da im budem na ocima". U cetvrtak oko 18 h sam tek dobila kontrakcije na 10 min, to je trajalo svega do 21, od 21 do 00, na svake 3-4 min , bila sam otvorena samo 4 centa, od 00 do 6 ujutru su mi radili ctg svaka 2 sata, u 6 me dr pregledao i otvorena 6 cenata, prebacili me na porodjajno ukljucili indukciju, probili vodenjak , i u 11 i 20 sam se porodila :-)... znaci sve ukupno 17 sati... al se isplatilo. jedino sta boli jeste kontrakcije koje se javljaju od 7 cenata pa do 10... po mom misljenju , porod kao porod kad te prebace u salu i nije tako bolio koliko to otvaranje... eto cure :-) samo DISITE .... pretrpite bol u krevetu jer kad vas prebace u salu , znajte da ste zavrsile sa bolovima :-). LP[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|