Skvo RR
|
IZVORNA PORUKA: m@myt@ Jaoo pomagajte ja neznam sta cu sa sobom,cijelu noc nisam oka sklopila ,jutros ustala proljev,sinoc imala malo bolova oko 9 i izidzem prosetat s mm.Pa jutros imala 3 bola u 20 minuta.I sve se smiri.Bila u petak kod dr kaze 2.5 prsta otvorena,i mlijecna plodna voda. I najgore od svega sto su mi se krajnici upalili sinoc preko noci.,..Glas mi je mutirao,,, Da idem dr,,,ili da cekam jos???? IZVORNA PORUKA: Hanady IZVORNA PORUKA: m@myt@ Jaoo pomagajte ja neznam sta cu sa sobom,cijelu noc nisam oka sklopila ,jutros ustala proljev,sinoc imala malo bolova oko 9 i izidzem prosetat s mm.Pa jutros imala 3 bola u 20 minuta.I sve se smiri.Bila u petak kod dr kaze 2.5 prsta otvorena,i mlijecna plodna voda. I najgore od svega sto su mi se krajnici upalili sinoc preko noci.,..Glas mi je mutirao,,, Da idem dr,,,ili da cekam jos???? primaklo se mila....nemoj paničiti...sve te tvoje male bolesti mogu biti iz razloga što znaš da se porod primakao. otiđi do doktora...jer ja sam dobila proljev sa prvom trudnoćom ujutro a navečer se porodila, nije bilo potrebe ni da me oni išta sređuju ja se sama očistila za porod proljevom. E sad ta mliječna voda....neznam jel tebi prešao termin....idi ti mila kod doktora, ako ništa smiri sebe. SRETNO! IZVORNA PORUKA: m@myt@ jeste 13 mi je bio termin...evo 5 dan presla... Nista ...idem,,,bojim se da nedobijem temperaturu,,, evo dok popijem caj picim ... Cuvajte mi fige...hvala pozzz