Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 3.4.2011 17:51:23
Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Dadada moja mama je rekla da zna da napravi takvu kapicu. Ako ces neku za ljetni period da kupis konac, a ako hoces za zimski period vunicu. Cijena je 13 KM. Naravno ako neces kupiti ovo kao sto ti je milenium rekla.
Zdogovoreno...ja kupim bojice pa cemo se dogovoriti oko preuzimanja...jos samo pitaj mamu, molim te, koliko otprilike konca treba...znaci konac...ljetna kapica...za zimu imam drugu ideju...imace posla ako budem zadovoljna
Kaze 100 gr
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 18.4.2011 16:38:28
Srculence
Sve hoću da vam napišem,pa ne stignem.Vunice i konce za pletenje imate povoljnije nego na Otoci kupiti u radnji na Čobaniji.Ne zna hoću li uspjeti objasniti ali pređe se most i krene se prema Rock teatru,znači prema gore se ide samo ravno i s desne strane je radnja.Malo jest zavučenije al je lako za naći.
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 9.12.2011 14:20:34
Mjeseceva Pratilja
Ekstra tema..
Ja zavrsavam sal za curicu..Isplela sam ali ne znam kako da ga zavrsim. Mama mi je preko skype-a objasnjavala ali ne ide.. Ima li kakav link za nas pocetnike?
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 9.12.2011 20:43:27
Hannan
Pratiljo jesi li zavrsila. ili da objasnjavam:)
Ja godinama nisam uzela igle u ruke, ali ovih dana se nakanjujem da odem u nabavku vunica za pape, i jedan veliki sal.
Ima li se gdje kupiti onih 5 igala za carape, pape? To nikad nisam uspjela naci, znam da su prije to pravili od zica kisobrana ali ja nikad nisam provalila kako i od kojeg dijela:)
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 12.2.2012 9:58:22
mica s
pozdrav svima. početnica sam i u pletenju i u heklanju pa bih molila pomoć. zanima me da li postoje neke međunarodne oznake za pletenje i heklanje? imam dosta maminih starih časopisa ali na engleskom pa ne mogu da se snađem..da li može neki link sa oznakama? unapred hvala..
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 29.2.2012 21:56:31
didasa
Ima na Cobaniji u onoj radnjici Srculence je objasnila gdje se nalazi:Inace i ja sam postala luda za heklanjem ovu zimu sam bila vrijedna a trenutno zavrsavam tasnicu za svoj ceif