Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 26.12.2013 13:58:40
canim
IZVORNA PORUKA: raja_ringe
Meni stvarno nije jasno kako ja nisam ove kreativne teme vidjela prije. Uglavnom pridružuje vam se još jedna ovisnica o vuni i koncima :). Ja sma relativno nova u ovome. A sada ću neke radove pokazati. Mnoooogo sam ponosna na svoje radove mislila sma da mi to nikada ne bi išlo.
Ja u ovome nalazim pravo opuštanje i smirujem živce. Naravno mm misli da sam skroz luda koliko sma se ''navukla'' :)
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 26.12.2013 15:56:51
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: canim
Lejla_ka jeste li na kursu heklanja ucili citanje mustre i sematski i teoretski ? Jeli sad nakon kursa moze procitati mustru npr na engleskom jeziku.
Nismo. Nekako smo sve vanredno talentovane da smo to same skontale istražujući isheklani internet. Problem nam je što smo heklajnu terminologiju naučile na engleskom, pa ne znamo na našem
< Poruku je uredio Lejla Ka -- 26.12.2013 15:57:47 >
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 26.12.2013 16:08:13
canim
Vidjeli smo mi slike talenta
A steta sto ne ucite engleske mustre ono tipa kad ti pise ch5, 2sc in next 2 st,skip 1, 3dc in next 4 st, 2hdc in next st a ti se zadas s iglom i radis, bez video projekcije neopisiv dozivljaj, pa kontas poslije jesi li svako slovo i broj potrefila
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 27.12.2013 9:29:56
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: canim
Vidjeli smo mi slike talenta
A steta sto ne ucite engleske mustre ono tipa kad ti pise ch5, 2sc in next 2 st,skip 1, 3dc in next 4 st, 2hdc in next st a ti se zadas s iglom i radis, bez video projekcije neopisiv dozivljaj, pa kontas poslije jesi li svako slovo i broj potrefila
Ma mi te mustra upravo tako i čitamo sad. Nisi ti mene razumjela mi smo ti se same napametile. Nego nas patriotska sramota što kad razgovaramo i jedna drugoj objašnjavamo koristimo izraze slip stich, single stich, doble croshet, treble jer ne znamo ove naše jezičke izraze. Kad nam učiteljica kaže lančić i stubić mi gotove, nemamo pojma o čemu govori