Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 24.3.2011 20:49:16
acudesa
Izvini, Skvo, ali ljepota modela je zasjenila sve krpice :) Čestitke na "kreaciji", iznenadjena sam nadasve ...a, sad, glavno pitanje: Moze li se šta naručiti? ..ljubim te...stvarno je ovo prelijepo i, što je najvažnije, originalno :)
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 1.4.2011 13:01:00
Anoniman
Dzenana, ako mozes pitati svoju mamu da li bi ovakvu kapicu znala isplesti? koliko bi to kostalo? i sta tj. koji konac bi ja trebala za ovo kupiti...posto bih voljela sama izabrati boju bitan mi je i ovaj obod- jel se to tako zove al da je ovako mali
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 1.4.2011 13:11:20
ziki
Kapica je med. Sad vidoh pletenje by Skvo, svaka čast a melena je med.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 1.4.2011 13:17:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
Dzenana, ako mozes pitati svoju mamu da li bi ovakvu kapicu znala isplesti? koliko bi to kostalo? i sta tj. koji konac bi ja trebala za ovo kupiti...posto bih voljela sama izabrati boju bitan mi je i ovaj obod- jel se to tako zove al da je ovako mali
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 1.4.2011 13:45:47
Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: dadada
Mislim da bi znala. Pokazat cu joj sutra sliku i onda cemo znati sve, zna li, ako zna koji konca, cijena i sve to. Javim ti sutra navece.