rozi -> RE: Prehlada - kasalj, zacepljen nosic (9.1.2009 23:05:21)
|
Majki, ja njega vodim ovom doktoru bas zato sto on prvo izvadi krv , pa onda prica sta dalje. Leukociti su mu bili poviseni, znaci morali smo odmah krenuti sa antibioticima. Vidjecu sa tim doktorom za te inhalacije, kada odemo na kontrolu. Ja bih i voljela da to radimo kod kuce. Nini, nasla sam balzam i mazala sam mu. Jedino me malo strah zato sto pise da se ne smije koristi kod bronhijalne astme, a ja to imam. S obzirom da je to nasljedno, postoji velika mogucnost da on to ima u sebi ili da ce to dobiti. Melli, e bas mi je zao, sta je ovo sada, a jos nam najavljuju virus gripe. Bice bolje vec za dan-dva. Evo moj je upravo povratio jednu baricu punu slajma i odmah mu je lakse. Nasisao se i zaspao. Samo me brine ovo pistanje u plucima, da toga nema bas bih odahnula. Ja sam ovu situaciju jos teze prihvatila bas zato sto sam se osjecala krivom, vjeruj da sam bila izgubila volju za bilo cim, tjerali su me da jedem. Treba obratiti paznju na genetiku, tu sam ja najvise pogrijesila. Postavila sam pitanje jednom internet doktoru, ispricala mu sve od pocetka i covjek mi je rekao da mu trebam uraditi IgE krvi kao i alergiju na bjelanjak, grinje i proteine kravljeg mlijeka. E onda je meni sinulo da je moj IgE pozitivan i on mi je na to rekao postoji velika mogucnost da i on dobije alergijski bronhitis, alergijsku astmu ,bronhijalnu astmu, kako ko to zove. Mada od toga nema nista, ovdje mi niko nece dati da malom radim alergene. Oni to ne daju do 5-6 godine. Hvala vam svima na podrsci, bas mi je trebalo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|