jupajdi -> RE: Prehlada - kasalj, zacepljen nosic (31.10.2008 0:20:46)
|
Hvala Amrino na odgovoru. Esmica je malo bolje nego što je bila jučer. Od jučer nema ni temperaturu. Opet sam je vodila na Pedijatriju, na kontrolu, ali kažu da nije bilo potrebe da je sada dobro, da bolje diše, ali da još puno sekreta ima. Ma sve ti ja te metode radim, i lupkam je po leđima, non-stop je nosamo, malo povrati i samo tako izbaci šlajm. HB počela je da doji i odmah se boja stolice promijenila u zeleno-žutu. A što je najgore i sin se razbolio, i on upalu lijevog uha fasovao. Ma to je neki virus. I on dobio antibiotik, boli ga užasno, ali je veći i zna reći ako mu nešto fali. Inače pripremamo se ovih dana da mu operišu krajnike, jer ima izražen treći krajnik i počeli su problemi sa sluhom, jer je njemu taj krajnik uvijek smetao ušima, a ne grlu. Ma vidjećete sve kada budete imali dvoje djece. Danas sam i jedno i drugo morala vodati sa sobom, jer nemam kome ostaviti E. Pa je počeo povraćati kod doktorice..... Ali haj da vas ne davim više. Sada su hB bolje. Nadam se da će sve to brzo proći. Evo ih spavaju, pilići moji mali. Odoh i ja jer dvije noći ne spavam... Pusa
|
|
|
|