rozi -> RE: Prehlada - kasalj, zacepljen nosic (15.1.2009 9:46:23)
|
Aminad , bas si me obradovala, naravno da cu mu uraditi, ali tamo na ljeto , oko prvog rodjendana, svakako mu tu hranu necu ni davati ranije, posebna upozorenja sam dobila za kravlje mlijeko, bjelance i grinje. Pernate jastuke sam davno izbacila, a imam i jedan vuneni tepih koji cu dati nekome ko nema takvih problema. Ako ti nije tesko posalji mi kontakt informacije na pp neka mi stoje, ko zna , mozda mi padne na pamet da odem i ranije. Mislimo na istog doktora, ma znam ja do on kritikuje, ali svjesna sam da sam ovo sve mogla izbjeci, pa se zato malo krivim. Mazalice, nadam se da je tvom bebcu bolje, uh ja bas ovo tesko podnosim. Bas mi je zao, Nini, ja svoh ne zmijem nigdje izvesti, nesto me strah. Tweety, i ja sam daval samo caj od bijelog sljeza, mada ovaj moj nikako nece da izbaci, jednom je povatio prije mozda 5 dana i to je bilo to. Ni ja se ne bih usudila dati antibiotik bez doktora, ni sebi ga ne kupujem na svoju ruku. E sada jedno pitanje za one koji imaju iskustava sa brohnitisom beba. Damir je 7 dana pio antibiotik, nos mu vise ne curi, kasalj je veoma rijedak, ono kao kad nije prehladjen, isto tako i kihanje. Znaci on ovako izgleda zdrav, ali ga povremeno u togu dana uhvati hropanje, osjeti se kako skripi slajm u plucima ili bronhijama, nemam pojma. Treba li to tako biti i kako lijeciti dalje? Nemate pojma koliko mi znace vasa iskustva. Mozda je previse da ocekujem da se sve rijesi za 7 dana, ali me opet neka nervoza scepala. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|