rozi -> RE: Prehlada - kasalj, zacepljen nosic (19.1.2009 23:03:44)
|
Uh, znam kako vam je, meni je bas bilo stresno. Jos jedan dan antibiotika i gotovo, sada me strah ove gripe sto najavljuju. Ne mogu se opustiti cim kihne, odmah utrtim. Prva njegova prehala mi je bila teska, jer je imao mjesec dana, a ova je bila najgora. Mamina cura, nije dobio osip po guzi,doduse do sada je dobivao proliv od antibiotika,pa je bilo i oslipa, a sada zatvor, nije kakio vec puna 4 dana. Guza cista. Skvo znam kako ti je, i ja sam sama sa malim. Kod nas je madrac jos uvijek ukosen, nije bilo sanse da spava na ravnom. Ja sam ubacila jastuke ispod daske koja drzi madrac, samo blago jer se inace otkotrlja do dna. Toliko djece je zadnjih dana dobilo bronhitis da je to strasno. Poznanica je neki dan zavrsila sa bebom od 3 mjeseca u bolnici, cak su nekoliko dana bili i na intenzivnoj njezi i tamo je vidjela svasta , bolje da ne pricam. A da je dijete makar kasljalo, nista , samo je strasno plakalo, a svi doktori su joj govorili da su grcevi. Uh, kad gledam sa te strane mi smo super prosli.
|
|
|
|