Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Imaš li neki kontakt i znaš i znaš li možda kako se kreču cijene
Sorry zovu se Komandor( ja pobrkala sa njima) evo citam narudjbenicu 033 615 316...Šentada..nas je bio 1.655,OO..hahahhaah...biras kavlitet drveta kao i boju..imas i skupljih..Divan je vlasnik bas susretljiv.. Sretno draga
Sorry zovu se Komandor( ja pobrkala sa njima) evo citam narudjbenicu 033 615 316...Šentada..nas je bio 1.655,OO..hahahhaah...biras kavlitet drveta kao i boju..imas i skupljih..Divan je vlasnik bas susretljiv.. Sretno draga
Hvala, možeš li mi reči koje su dimenzije
oko 2,5 metra je dizina..visina isto.. ali je pola staklo koje je valjda skuplje...odes fino kazes zelje i cestitke on ubaci u komp i da ti sliku tvog plakara
Imate li neku preporuku za neku firmu koja radi američke plakare (prioritet je kvalitet).
svaka ce ti uraditi kvalitetnu u zavisnosti od cijene. Radim u FIS-u i imaju plakari po narudžbi,ali sav materijal ti biras - jeftiniji,skuplji,...
ja imam ambijentin bračni krevet to je nešto vrhunsko, za svaku pohvalu, soba iz domavije plačena oko 3 tisuće je pola na smeću, a iovo stalo akobogda nadam se da će brzo u vječita lovišta, kada akobogda inšala budemo opremali nanovo stan samo ću iz FIS-a sve da uzmem stvarno sam prezadovoljna
Imaš li neki kontakt i znaš i znaš li možda kako se kreču cijene
I nama su oni radili. Bili su najpovoljniji, ekstra susretljivi, profesionalni, imaju garanciju 12 godina.
Moj ti je savjet da ides od salona do salona i trazis njihovu ponudu za svoj plakar. Vidjeces razlike u cijeni. Nas je jedan te isti plakar, od istog materijala, rasporeda i diemnzija od salona do salona kostao u razlici i do 900KM. Idi u Domaviju, Primus B., Lineu, Komandor(sad se zovu BMB ili MBM, tako nesto, u Sentadi su), Fis, Begex, Reik i sl.
Jos ti je najbolje da odmah bar rucno ucrtas skicu ormara - tad ce ti jos bolje cijenu reci- znaci pazi i tu na materijal - vise polica,veca cijena, nemoj da ti kantaju sa sve 4 strane jer nema potrebe (onda jedino moras paziti kad postavljas i da ti rubove iverice uredno odrade), vise ladica-opet visa cijena,..... pazi na sve-sjedi i vidi sta ti zapravo sve treba a sta ti nije od velike vaznosti
Ma neda mi se hodati po tin salonima zato i tražim ovdje preporuku. Begex je takođe poskup mi smo prije par godina kod njih radili kuhinju i poslije sam vidjela da sam mogla proči i jeftinije na drugom mjestu. Ako kažeš da daju garanciju 12 godina onda je to kvalitet nema šta, samo još da vidim cijenu. U svakom slučaju hvala za info.
Jos ti je najbolje da odmah bar rucno ucrtas skicu ormara - tad ce ti jos bolje cijenu reci- znaci pazi i tu na materijal - vise polica,veca cijena, nemoj da ti kantaju sa sve 4 strane jer nema potrebe (onda jedino moras paziti kad postavljas i da ti rubove iverice uredno odrade), vise ladica-opet visa cijena,..... pazi na sve-sjedi i vidi sta ti zapravo sve treba a sta ti nije od velike vaznosti
Hvala za savjet, obratit ću pažnju na sve ukazano.
Trebaju mi 2 kauca ili nesto slicno,na izvlacenje,udobna prije svega za djeciju sobu.Imamo na sprat ali sad cu to maknuti i kauce ubaciti....preporuke molim?
imala sam ja , dodduše iz udobnosti, bio je katastrofa, neudoban i raspad sistema, kvalitet velika O.Eh sad možda je sinkro bolji mada čisto sumnjanjam bar što se tiče ovog klika