animagical -> RE: Autosjedalice - proizvodjaci (6.8.2013 16:39:09)
|
IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: animagical ovaj link koji si ti stavila nikako niej sjedalica za koju se forumasica raspitivala, niti je to sjedalica koju ti kazes da imas, ovo su neke nove od brevija, i zovu se axo koliko sam vidjela..takodjer imaju isofix... ova za koju ej ona pitala je ova http://m.djeca.org/index.php/katalog?sobi2Task=sobi2Details&catid=4&sobi2Id=62 i nema potrebe da dalje komentarisem, procitajte sami... ja se je imala, brevi grand prix silverline T2... brevi mi nikako ne opravdava svoju cijenu Znam da nije, ali ti kritikujes Brevi sjedalice, a ne konkretno jedan tip. To sam u svom komentaru i rekla. Znači treba vidjeti tko je testirao i koji su rezultati. Opet ovi rezultati koje si dala, nije prove njemački ADAC nego AS Slovenije. dobro, nije mi se dalo traziti po adacovoj stranici, ali sam i tamo nailazila na iste rezultate, pretezno lose i osrednje, po udobnosti dobro. zar je bitno ko je testirao, bitno da su testirane. a ja sam trazeci dobru as grupe 9-36 (jer smo ovu brevijevu 0-18, zbog samo dvije rupe za pojase iznad ramena prerasli mnogo prije je dijete je bilo dovoljno zrelo da ide u grupu 2), naisla i na brevijeve te grupe, kombinovane, 9-36 i isto su lose ocijenjene. mogu ti potraziti ako te zanima.
|
|
|
|