AAvalon -> RE: Autosjedalice - proizvodjaci (18.8.2014 11:37:08)
|
Moj je u cybex pallas fix sjedalici otkako je bio dovoljno velik da izadje iz jajeta. I mi smo super zadovoljni, iz vise razloga. Prvi, i najvazniji, sjedalica je dobila najbolje ocjene za sigurnost. Sve ostalo, estetika, udobnost, itd mogu na drugu stranu, jer je i imam radi sigurnosti. Drugo, mom bumbaru taj jastuk ne smeta ni najmanje, cak stavise na njemu se igra autica i sl. A da ne pricam da ga ne stezu nikakvi kaisevi vec samo sjedi iza jastuka, i komforno mu je. Doduse, on je povisok i nije bucko, pa mu je taman. Pretpostavljam da bi nekom buckastijem djetetu mozda bilo tijesno. Ai nikad se nije bunio u sjedalici, a taman i da jeste, to je nesto na cemu apsolutno insistiram - autosjedalica i sigurnost. Pa nek place do sutra, ali po tom pitanju nema popustanja. A je nekoom komfor bitniji od sigurnosti, to je opet druga stvar. Kod djeteta koje tolikko odbija autosjedalicu ja bih se sikirala da ce se izvlaciti iz kaiseva, kao sto je moj radio u kolicima. Sa ovim jastukkom to ne moze, al opet kazem, nije nikad ni pokusavao...
|
|
|
|