canim -> RE: autosjedalice - proizvodjaci (9.5.2012 11:00:37)
|
IZVORNA PORUKA: Super Beba IZVORNA PORUKA: canim Jeli ima ko autosjedalicu britax romer evolva 123, od 9-36 kg ? Kakva su iskustva, ja je nesto gledam i mjerkam, svidja mi se sto je do 36 kg i sto se moze malo izvuci kao u polulezeci polozaj. Jeli bolje traziti autosjedalicu sa isofixom ili obicne sa kajsem. Ima li jos neki model od 9-36 a da se bar malo moze izvuci da je kao u polulezecem polozaju [sm=zmeden.gif] i da nije onaj iz baby centra sto ima pregradu preko, vecinom su od 9-18 one sto se izvlace. Ja sam htjela da kupim britaxovu evolvu, čak sam i ovdje na forumu pitala za iskustva, al' niko se nije javio... Ja sam dvojila između Britax Evolve 1-2-3 i Graco Nautilu 1 u 3..pročitala sam dosta po forumima (stranim, pogotovo američkim) o iskustvima i primijetila sam da su bare-bare , jedino što je Graco jeftiniji (kod nas) za nekih 100 KM..Na amazon.com su čak isti i po cijenama... Helem, na kraju samo kupili Gracovu AS...Za sada sam zadovoljna..Mali ima preko 13 kg, fino stane u nju (mi smo vodili malog da je isproba prije kupovine)..E mana joj jeste ovaj recline position - to su i na forumima isticali...Naime, nema posebnog ležećeg položaja (kao npr. Chicco koji smo imali od 9-18kg)...al' eto, mi smo neki dan putovali Sa-Bihać, mali je pola puta prespavao bez problema, nije se žalio heheh Super hvala ti, nisam vidjela ovu graco sjedalicu,bas je lijepa, gdje ste vi kupili i koja je cijena ? A gdje ste gledali britax ? Vecinom sto sam gledala sjedalice od 9-36 nisu imali tu recline poziciju a to mi je bitno jer ona voli da spava u autu pa bar mrvicu da je zavalim pa nek odspava. I jos da te pitam kad vec pomenu da ste putovali Sa-Bihac, koliko sati se putuje [sm=zmeden.gif] jer i mi cemo najvjerovatnije krajem mjeseca gore [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|