Malenaoduvijek -> RE: autosjedalice - proizvodjaci (14.3.2012 16:38:11)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Hurma e sta mi savjetujete... moj malac od 2,5 god sjedi u sjedalici, maloprije sam postavila link... e sad drugo dijete aBd dolazi za mjesec dana, imamo malo auto, ona ravna sjedalica ne moze stati za bebu pored njegove, nego samo jaje koje smo dobili kad smo kupovali kolica 3u1, i to jaje mi je totalno nestabilno, plus ako ga stavim nazad, ja necu vidjeti dijete jer se okrece naravno suprotno smjeru voznje... a nema sanse da mogu ja sjesti između njih dvojice... ako Bog da mislili smo ici svugdje kad bude imao par mjeseci a bas ne volim ni sekunde kad dijete nije u sjedalici... i sina sam navikla od rođenja, nema na ruke... i dan danas sjeda u nju bez problema... šta raditi? kod nas ce biti slicna situacija, lana ce biti u romerovoj autosjedalici a beba u jaje AS, ne znam kako bi drugacije[sm=zmeden.gif] ja se nadam da cu ja moci nekako sjesti u sredinu dok mm vozi, ipak je renault laguna, pa ima pozadi mjesta za troje. a moram sjeciti pozadi s njima jer lana povraca u voznji ja sam sjedila izmedju njih dvojice dok je mladji bio u jaje sjedalici a stariji u klasicnoj.sada imaju dvije sjedalice i ja sjedim naprijed konacno,a ne volim da su van sjedalice nikako.a kad smo isli na more ja sam sjedila izmedju da mi bude lakse ako im sta zatreba ali sada necu vise neka ih .
|
|
|
|