Lejla Ka -> RE: autosjedalice - proizvodjaci (15.4.2012 22:37:53)
|
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica Lejla Ka, vidim da ti bas znas o sjedalicama [sm=smiley1.gif] Interesuje me sad nesto, buduci da nismo bas u zavidnoj finansijskoj situaciji, a malena je prerasla onu grupu I/II, imali smo Maxi Cosi, sitna je inace, ali vec nam je vrijeme i bilo za onu grupe II/III Vidjeli smo u Adaxu, VF-U, neka svijetloplava, ne znam koliko hodas po timr adnjama, ali mislim da je neka marka Giotto, ili tako nekako. Cijena joj je onako fina, mada ja ne mogu da nadjem niti testove nit ista za nju. Nisam je zagledala puno, samo sam vidjela, pa da tebe pitam sta ti mislis o njima, ili da li znas kakva je? Vjerovatno nije "Bog zna sta" Buduci da je grupe I/II/II (sad ces reci sama sam sebi odgovorila [sm=smiley36.gif] ) Iskreno, nama se svidjela Cybex-ova, ali je poskupa iskreno. Znam da ne mogu dobiti i jare i pare, ali ajde da se ti nadjes u situaciji da nemas bas da izdvojis novca, koju bi izabrala? Nadam se da te nisam uvrijedila ili nesto, ali mi bas treba strucno misljenje. Hvala ti mnogo unaprijed [sm=smiley1.gif] Nisam je našla na da je testirana, niti sam našla neka lična iskustva korisnika. Radi se o marki Bellelli. Ne bih ti znala reći kakva je po kvaliteti. Ono što ti znam reći je da je bolje ispravno vezano dijete u ispravno montiranoj ikakvoj sjedalici nego neispravno vezano dijete u neispravno montiranoj najboljoj sjedalici, ili bez ikakve sjedalice. Ako je vama to povoljna opcija vi se odlučite za nju. Tražite od prodavaca da vam omoguće da isprobate kako će sjedalica ležati u autu prije nego je kupite. Znači neka vam neko iznese sjedalicu do parkinga, probajte je dobro montirati (učvršćena se ne smije micati na auto sjedištu, i onda vežite dijete u njoj da vidite kako to sve skupa izgleda.
|
|
|
|