lepetetka -> RE: Treće dijete? Prestravljena... (9.2.2012 12:39:41)
|
Vojčice draga želim ti da doneseš ispravnu odluku, ma kakva bila..ispravnu za tebe i tvoju porodicu... Iskreno protiv sam abortusa, JAKO protiv....ne bih ga podnijela, jednom sam imala spontani, kad crkla nisam..[sm=smiley19.gif] U mojoj porodici radi samo MM , imamo dvoje djece i kredit, da mi se desi neželjena trudnoća, jako brzo bi postala željena..znam da bi psihički bilo teško, jer nekad ludim i pored ovo dvoje, ali o abortusu razmišljala ne bih. Evo ja sam se udala 2006 god. ostala bila još dva ispita do kraja faksa, završila to i diplomirala, kontala sam prvo ću se zaposliti, pa raditi malo, pa onda djecu rađati-takvi su bili moji PLANOVI... Međutim do posla nikada nisam došla, za sve ove godine, u međuvremenu rodila dvoje djece i presretna majka---toliko što se tiče mojih planova...dakle da sam čekala zaposlenje nikad još rodila ne bih, a moj stariji 4 godine napunio hB, a i da sam se zaposlila i radila ko zna da li bi sada mogla ostati u drugom stanju, ko zna, godine ipak lete htjeli mi to ili ne... Želim ti svu sreću ovogga svijeta i ispravnu odluku...
|
|
|
|