pipi_duga_capara -> RE: Treće dijete? Prestravljena... (9.2.2012 11:37:08)
|
IZVORNA PORUKA: ElmaB IZVORNA PORUKA: pipi_duga_capara draga moja ovo je samo jos jedan ispit [sm=smiley1.gif] evo recimo ja bi rodila bez razmisljanja [sm=smiley1.gif] sigurna sam da se nista ljepse ne dogodi od rodjenja jednog malog bica [sm=duda.gif] i ne moze se sve staviti na papir i izracunati [sm=zmeden.gif] evo jedan primjer: Imao otac bogatstvo aa bio siroke ruke, imao i sina koji se nije zbog toga bunio sved dok se nije vratio sa skolovanja.. kaze ocu svom: eh od sada cemo drugacije, ja imam plan i racunicu, nema vise djeljenja nemilice! ovo bogatstvo mozemo udvostruciti budemo li se drzali matematike.. otac odcuti pa rece: reci ti meni sine, koliko jedna zenka pasa okoti mladuncadi? sin: pa sta ja znam, 7,8,10... otac: a koliko jedna ovca ojanji za jedan put? sin: pa 1, rijetko kad 2.. otac: de mi sad reci cega ima vise na svijetu, pasa ili ovaca? sin: pa ovaca! otac: racunaj jos da pse ne jedemo a ovce da! sin: [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] pa kako to oce, kakva je to matematika? otac: e to ti je sine Bozija matematika! nije sve u nasim rukama moramo priznati htjeli to ili ne.. i na kraju, odluciti dali kucu ili stan, psa ili macku i sl. je ok, biras sta ti pase ali birati bebu ili NE [sm=zmeden.gif] ubicu bebu.. ma ne necu.. mozda ipak da, sta ono zna.. znalo ono ili ne ti si ubica SVOG djeteta! racunaj i na to ako vec sve racunas! i da naglasim da me komntari za ovo stoo sam napisala NE ZANIMAJU [sm=smiley1.gif] Zanima li tebe komentari ili ne, post si napisala i logično je da imaju i reakcije na isti. Ovo razmišljanje, odnosno karakterisanje svih žena koje su se odlučile na abortus da su ubice, je u najmanju ruku primitivno i strašno! je za mene to sto su uradile.. a sta ste digle frku, pa abortus je - nije mrtva glava.. jos malo pa ce i za ovu zivu djecu naci neki prikladan naziv, za nas odrasle vec imaju!
|
|
|
|