Lulu_08 -> RE: Treće dijete? Prestravljena... (9.2.2012 11:01:21)
|
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: mama alma RR Ja ovakvo pitanje nikada ne bih postavila na mjestu gdje mnoge žene godinama pokušavaju da dobiju dijete, svi znamo kako djeca nastaju, prema tome, ne bih tražila savjet mimo sebe same , eventualno svog muža. Nadam se da ćeš donijeti pravilnu odluku i zadržati bebu. Ako vec mi postujemo trudilice, a ne znamo kako je u njihovoj kozi, red je da i one postuju nas, jer ne znaju kako je u nasoj kozi... Nijedna kontracepcija nije 100 % sigurna i svakoj od nas se moze desiti nezeljena trudnoca... potpis evo i ja se javljam kao bivša trudilica, koja je to dugo bila znam kako je to kad ne možeš imati željeno dijete i dugo ga čekaš druga je krajnost i pokušavam razumijeti ljude koji lako zatrudne i pored kontracepcije ( a znam ih koje su zatrudnile i pored spirale, pilula, a da ne spominjem prekinuti snošaj - to je još najnepouzdanija metoda) vojčice da li ćeš roditi dijete ili ne, to je odluka samo tvoja i tm, odgovor ovdje nećeš naći (nema smisla da te mi ovako sa strane ubjeđujemo rodi ili nemoj roditi) ali ako te zanima kako sa trećim djetetom, onda ovdje3 možeš dobiti iskustav majki koje imaju 3 djece ja nema takvo iskustvo, ali moja mama je rodila nas troje, radila je, kombinovala vrtić, jaslice , školu i sl i još je rekla da je mogla, rodila bi još djece [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Vjestice svidja mi se tvoj post, i potpisala bih ga u potpunosti. To je zaista odluka koja treba biti individualna. A moze naci misljenje o abortusu na temi "abortus" a znam da ima dosta mamica ovdje sa 3 djece, a neke i sa 4tim na putu kojima bi se mogla obratiti za misljenje i savjet.
|
|
|
|