salmy -> RE: Treće dijete??!! (20.2.2017 11:19:11)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa jedna gđa , je nasla uporiste u prici da ne zeli vise od jednog djeteta jer će svu svoju imovinu ostaviti samo jednom djetetu ta neće imati s kim da se svadja meni je to bilo [sm=smiley21.gif] jer djeca su onakva kakvu ih mi vaspitamo meni bome niko preci od mog brata, kad se zakasljem na drugoj strani grada on cuje i dodje :))) rodjaci, rodjake, prijatelji i ini poznancii nikako ne mogu biti ni 1% kao brat il sestra i ja jedino se nesebično mogu dati za brata, sa svim drugim imam matematiku, kao vjerujem i većina ljudi Draga veselaaa vi ste porodica za primjer Toliko znam porodica koji imaju lose relacije vjeruj...ti to ne kontas jer ste u supet relacijama Ja imam i brata i sestru ..moze proc danaaa i dana da me brat nazove..visr sr cujem sa snahom nego bratom,..jednostavno je tako...mm ima sestru ista stvar..da on nju ne nazove moze proc mjesec nece ga prva nazvat....i nije to samo primjer.... Ali ovo nihe tema emisije....vjeruj mi ljudi su se otudjili....pa i najblizi
|
|
|
|