budućamama -> RE: Treće dijete??!! (31.1.2017 16:01:11)
|
Hvala vam na čestitkama! Zapravo je svemu kriv dr. Mašić [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja otišla na regularni pregled nekad u maju prošle godine i kukam kako sam anemična i to, a on govori- mogli ste jedno granapče. Rekoh doktore, ništa od toga, nisam ja dobre glave za treće, i ovo dvoje su taman malo odskočili... Kaže on: hajte do Nove Godine da probate, pa ako upali- upalilo je, a ako ne- stavljamo gromobran (Mirenu) kako bi vam pomogli oko krvarenja. I ja kući dumam- šta sad? Ako stavim MIrenu- kraj- nema više djece. Onako mi sve bila kao eto neka opcija.... I s mužem pričala šta bi i kako bi, da li on želi još djece... Sve nešto neke priče oko tog trećeg, danas sam za, sutra žestoko protiv (to ono što nisam dobre glave [sm=smiley36.gif]). Na kraju fkt, iza Nove Godine, jedan jedini tren nepažnje- i rezultat je u pupi [sm=nosecka.gif] KO me zna odavno s ovog foruma, zna da sam ja bila dugo na temama neplodnosti i da sam se za oboje djece morala doooobro potruditi. I eto, ovaj put nismo [sm=smiley36.gif] ali se zakačilo. I kad je već tu, dobrop nam došla mrvice! Ono što je mene šokiralo- to je kako ljudi sasvim prirodno rihvate da ste npr trudni sa drugim djetetom, dok su me pitali za treće što ne abortiram [sm=zmeden.gif]. Naravno, meni to nije opcija i molim Boga da sve prođe u najboljem redu. Eto, to je moje iskustvo. Trenutno sam ušla u 6-tu nedelju i ne žurimo doktoru, to ću za neke dvije sedmice aBd. I svakako ću otići kod dr. Mašića da mu kažem kako je on eto "kriv", jer do njega i te priče s njim oko trećeg djeteta i MIrene, nije mi palo na pamet da rađam treće.
|
|
|
|