ena23 -> RE: Recepti,recepti (18.9.2012 12:56:43)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Hanady RR Jeli ima neko recept detaljan i proban za tursko jelo kumpir[sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] sjednes u sarajevu na avion i pravac istanbul. na aerodromu ataturk sjednes u lagani metro, pravac yusufpasa, na istoimenoj stanici izadjes, sjednes u autobus koji ide za ortakoy, na ortakoyu se iskrcas, i u nizu onih malih ducana kupis najbolji kumpir koji posotji[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] jedes i uzivas u pogedu na bosfor [sm=smiley1.gif] ah gdje me nadje [sm=jezicek.gif] ja ti mogu reci jedino da sam gledala u tim malim ducanima kako prave, ispeku u rerni ogroman krompir, popolove, u nega umjesaju ogromnu koliinu putera i trapista i malo soli a kao nadjev ozess tvarno staviti sta ti srce zeli.najbolje ide ruskasalata, nesto kiselo i malene kobasice u paradajz sosu. njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam evoi video kakotorade:http://www.youtube.com/watch?v=LlH6y9lNgBM, na turskom je ali sve se vidi kako ciko pravi. pusti hlandjane, kako ceholandjanin znati napraviti pravi turski specijalitet,c cc[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|