almondray -> RE: Problemi sa dojenjem... (4.5.2014 6:48:19)
|
IZVORNA PORUKA: Azura Ja imam osjecaj da je mojem dojenju dosao kraj.[sm=smiley19.gif]Ne zelim to ali moja beba iz nekog razloga ne zeli da doji u posljednjih desetak dana.Hajd,mislila sam da je zbog prvog ciklusa,kojeg sam dobila poslije godinu i deset dana.Ciklus je prosao ali ista prica,pa sam mislila da nije zbog slinavog nosica i slabijeg kaslja,jer kada uzme bradavicu,kao da mu se zgadi.Al to je i prije ponekad radio[sm=zmeden.gif] Neznam sta da radim,ja sam zagovornik dojenja dok djete ne krene u skolu[sm=smiley1.gif]Dodje mi da [sm=zz_banghead.gif] Moja sestra je dojila svoju bebu 27mjeseci i nikad joj se nije ovo desilo. [sm=sad.gif] A čuj ako neće ne možeš ga natjerat. Moj stariji je tako prestao, sa god. dana, jednostavno neće i neće. Mlađi je sinoć prvu noć prespavao bez (.) , ima 18mj. i morala sam ga odbiti zbog[sm=nosecka.gif] .U početku mi je bilo teško ali sam shvatila da tako mora biti, ukidala sam mu jedno po jedno dojenje , nekih mjesec dana je dojio samo u snu , sve do sinoć. Hvala Allahu pa izdržasmo i ovoliko, a hvala mu što i tome dođe kraj.[sm=smiley36.gif] 18 mj. nismo noć prespavali, uvijek je dojio po 3-4 puta po noći!
|
|
|
|