I love youu -> RE: Problemi sa dojenjem... (26.5.2014 15:25:12)
|
IZVORNA PORUKA: Misty_mama IZVORNA PORUKA: I love youu Ej draga moja, nisam se nadala da ce ovako biti, al eto jeste :( Sinoc sam mislila da nas ulica cuje koliko je vristala. Nemora znacit da ce tako biti i kod vas, sva djeca su drugacija. Necu odustat pa makar, nadam se da ce se aBd smirit jednog dana. ILY, moj dječak je bio strastveni mlijekoljubac, i mislila sam da ga nikad neću uspjeti odvići.. Nije bilo govora da postepeno prestanemo sa dojenjem, jednostavno nije postojao razuman način da mu kažem ne - on to nije prihvatao. Onda sam primjenila metodu koju ne podržavaju svi, ali za mene nije bilo drugog načina. Napravila sam smjesu - malo ajvara, bibera, ne znam više ni šta, i samo po mrvicu stavila. Onda sam mu rekla da je to fuj. On nije čak ni pokušao da proba, samo je gledao začuđeno, i na moje iznenađenje, više nije tražio. Par puta je još rekao fuj, i to je to. Dojenje mu je bio način uspavljivanja, sada se zagrlimo (samo nas dvoje, mm ne dolazi u obzir [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), nije se više niti jednom budio po noći (to je bio glavni razlog zašto smo prestali, u 21. mjesecu, neprestano se budio i tražio). I kod je isti slucaj jedini razlog sto se budi po noci po milion puta, vise sam bas iscrpljena i sad dolaze vrucine i sparina i zato sam odlucila da prekinemo. Vi ste jos tad veliki bili kad ste prekinuli. Ja se nadam da ce i ona prestat budit jer to vise nije glad nego navika. Uzivaj sad draga kad ste to uspjeli :) Ja sam nju vec odvikla od toga da dojeci zaspe, i to je sve ok al po noci mora malo da cugne heh. Prihvatila je i kravlje mlijeko, fino ga pije iz flasice, na pocetku nije htjela al malo po malo je krenula.
|
|
|
|