tratinčicaa
|
IZVORNA PORUKA: idana_85 Mi stigli kuci :) Jos stolica nije kako treba, jos se formira, sada je zuta,ali jos ima te zelenkaste sluzi i nekad smedjkaste,krvi nema. Analiza na viruse negativna mada dr misli da je ipak viroza opet su danas poslali uzorak. Lejla ja sam izdajala ujutro,probudi me bol u grudima. On fino mashallah doji, prihvatio je gore reizm dobro se nadoji i spava po 2.5-3h. Veceras mi je opet bio nemiran dok je dojio,imao je i stolicu mozda za to,a i nije umotan. Dojke su mi ok. Bradavice je su svijetlo roze na vrhu,ali su me bolile,sada me vise ne bole. Ne boli me za vrijeme dojenja u dojci, jedino kad ono tek povuce ili nadolazi mlijeko pa oni zigovi.Za vaginalnu infekciju ne znam, jos krvarim, nekad nem anista, nekad smeckasto,nekad krv, prodila sam se prije 22 dana... Bili smo na neonatalogiji, on je bio u inkubatoru,ja sam dolazila od kuce, nisu mi dali biti s njim jer sam i ja bila bolesna, nos,grlo,uho..... Merylin hvala draga. Moram ti reci da sestre gore nisu bas educirane, to sam skontala za ovi par dana. Divne su,zaista bebe paze i maze, ali da nesto puno znaju ne. Npr jedna nije znala dati odgovor zeni skodi li bebi mijesanje majcinog mlijeka i hape, moze li to izazvati grceve. Tako da ne shvataj to zaozbiljno tratincice, hvala ti, zao mi je sto ste to prosli, valjda prodje i ovaj kosmar Hana Lejla Ka, do kada moram izbjegavati mlijeko i mlijecne proizvode? Dargo mi je da ste kući Normalizovat će se i stolica. Ti moraš da paziš sad na sve. Samo doji, i doji i doji meni su to svi dr rekli. Samo forsiraj, koliko god možeš. Za sestre ti vjerujem, prošla sam sve. Sretno i čuvajte se.
|