Lejla Ka -> RE: problemi sa dojenjem... (29.5.2013 11:33:12)
|
IZVORNA PORUKA: I love youu IZVORNA PORUKA: srećicaa Dok ti se ne uspostavi ponuda i potražnja a to je prva 2-3 mjeseca, jer se njihov tempo ishrane najviše mijenja u tom periodu. Meni je već sada puno lakše, ali ipak i sada znaju biti malo nabrekle i tvrde naročito noći, što je i normalno, jer po danu moj i sada doji svako 2-3 sata, a noću je prva pauza 4-5 sati, a onda 3-4 druga, a one se pripremaju na ovaj režim 2-3 sata. Samo pazi da nema kvržica i da nisu baš neobično tvrde, ako to primijetiš ili ih odmah tuširaj što toplijom vodom pa malo ručno izvuci mlijeka ili izmasiraj i na izdajalicu izvuci tek toliko da malo omekšaju, a onda će bebica i dojiti i trebalo bi biti sve ok. Gdje mislis da nema kvrzica? Na bradavici ili siki? Ja I sad pomalo izmuzem, al sec, jer kad jede iz jedne sike, iz druge mi krene curiti, pa da nebi bilo svugdje mlijaka ja malo izmuzem. Jutros bili na vakcini prvoj I vagali su je, dobila je 1kg, sto kaze pedijatrica da je sasvim ok kilaza.[sm=bravo.gif] Nije to OK kilaža, to je pokazatelj da mama "kuha" najbolje [sm=smiley36.gif] Sve je kako treba, furajte dalje na pravom putu.
|
|
|
|