Lejla Ka -> RE: problemi sa dojenjem... (7.6.2013 10:42:06)
|
IZVORNA PORUKA: I love youu Nama je juce bilo 40 dana, I do sada smo u toku noci jeli oko 2-3h pa oko 6-7h, medjutim sinoc se nije budila oko 2-3h pa sam se ja probudila I uspjela joj dati da jede, al vise je nesto mrljala nego jela, I onda se tek probudila jutros u 7:15.Znaci nebi jela nikako da je ja nisam nisam budila oko 3h, al n7je nista jela kako zna jesti.Pa me zanima sta moze biti razlog za to, je li mozda to sto je bilo 40 dana pa se dijete mjenja ili? Kad se probudila jutros jela je 45min, a inace jede max 30min. Sa 6 sedmica, tj. tih famoznih 40 dana dešava se drugi skok u razvoju. Možeš o tome više pročitati na temi pod nazivom Sokokovi u razvoju, ako već nisi. Da, bebe se tad mjenjaju, i mjenjaju se svakojako. propuste koji podoj pa onda traže sisati cijeli dan i noć. Poremeti se ritam spavanja, dojenja, trajanje podoja, trajanje spavanja ... To nije problem, to je znak da beba raste, da je zdrava i napreduje. Ako imate dosta podoja po danu, beba uredno piški i kaki nema potrebe da je budiš u noći.
|
|
|
|