ljubičica 28
|
IZVORNA PORUKA: Esmica Izvjestaj nakon 9 dana: Malena je dobila 300 grama Hvala Allahu,ja prezadovoljna. Prvih par dana dodavala dohranu par puta dnevno,al je islo slabije,nije mogla toliko,ja napravim,ona popije 20 ml.Nekad bi popila 50,nekad 60,zavisi.Uglavnom nakon par dana davala sam samo jednom dnevno 60 ml.,jedan dan niti jednom. Instiktivno sam znala da je sve uredu,da nam ide dobro ovaj put,pa se nisam opterecavala toliko dohranom,pogotovo nakon sto mi je patronazna rekla da imam mlijeka i da misli da je s moje strane sve uredu,nema problema. Moje misljenje je da je malena vjerovatno mnogo izgubila na pocetku,a sto vise izgube,teze povrate tezinu,zatim imala je jaku zuticu,produzenu zuticu,i mislim da joj je adaptiranje na ovom svijetu trajalo malo duze,te je samo to razlog nase nedobivanja na tezini. Sve ostalo uredu,refluksi,razvoj kompletan,ma bubica malena,smijala se doktorici dok je pregledala,nesto joj pokusavala pricati Sutra su joj puna dva mjeseca ako Bog da,i ima 3 900.Nismo kao drugi,al dobri smo hvala Allahu... Pratim vašu priču od samog početka i baš mi je drago da je počela fino da napreduje i da se mama smirila ! Od vam želim da tako aBd i nastavite
Gospodaru moj, ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu... asthenozoospermia, produženi ciklusi 01.04.2011. mamino proljetno sunce
|