AAvalon -> RE: problemi sa dojenjem... (8.3.2012 13:37:56)
|
hvala vam svima na bryom odgovoru. postupicu upravo kako ste rekle, jer me dojke probude otprilike oko pola sata prije nego bebac zaplace da jede, tako da nije dug period, a niti ne bole toliko puno. nije kao na pocetku dojenja kad su bile bolne, vise osjetim pritisak i punocu dojke nego bol, tako da mogu izdrzati, i nadam se da ce se ponuda i potraznja uskoro ponovo iznivelisati [sm=smiley1.gif] a bebaca ne budim na podoje, doji kad zatrazi i mislim da smo OK jer uredno dobiva na tezini. nema produzenu zuticu, sasvim je zdrav hvala Bogu, jednostavno je odlucio duze da spava po noci, a ni mi se puno ne bunimo zbog toga [sm=smiley36.gif] a i ja sam prvobitno cuvala mlijeko u tim sterilnim posudicama za urin, ali sam onda citala na La Leche League stranicama da treba koristiti samo odredjenu plastiku radi hemikalija koje plastika ispusta, i da to za leukocite vazi samo za cuvanje u frizideru, dok je za zamrzavanje bolje staklo (zamrzavanje svakako ubije vecinu leukocita). tako da sam iz tih razloga a i zato jer te posudice za urin bas imaju jak miris po plastici pa se bojim da beba ne odbije to mlijeko presla na staklene teglice (nisam mu jos davala to mlijeko, nije bilo prilike). zato sam i postavila pitanje, i drago mi je cuti da bebe ne odbijaju mlijeko iz tih posudica, tako da cu i ja onda najvjerovatnije se ponovo vratiti na njih, s obzirom da ne planiramo redovno bebaca hraniti izdojenim mlijekom nego samo kad ustreba, ako ja negdje odem na duzi period i sl. jos jednom vam hvala svima na odgovorima, bas ste mi puno pomogle [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|