Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.2.2015 21:28:55
Dianaa
IZVORNA PORUKA: mala curica
Hvala
Slijedeca slika s vas dvoje s bebom.Tako sastavite slike 6 sedmuca,36 sedmica i bebaca u rukama
imamo mi slike svakog mjeseca, to nam je kao fazon da mm nestaje iza stomaka kako vrijeme prolazi i na kraju naravno sa bebacom pa onda spajamo u jednu veliku sliku
RE: Fotografije nasih stomacica II 8.4.2015 13:44:15
Vanne
Bubydina bilo nam je bas lijepo ocekujuci nase bebice,moras priznati voljela bi opet to ponovoti Gledala sam i tvoje slike,u sljedecoj trudnoci aBd ima da izgledas kao da nosis blizance nije svaka trudnoca ista...a i sta fali,docekala si bebicu zivu i zdravu,velicina stomaka manje vise,bitan je krajnji rezultat Ljubi nam drugaricu
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
RE: Fotografije nasih stomacica II 8.4.2015 17:08:52
mala curica
Vanne polahko se priblizavamo. A vrijeme je da das iznenadis i pridruzis se staroj temi
Hvala Bella,pa ima me na sve strane po malo S obzirom da sam prije trudnoce bila mrsavica,udebljala sam se dosla,ali ne primijeti se toliko.Kao sto kazes najvise u stomak ide.
RE: Fotografije nasih stomacica II 25.4.2015 10:27:10
Finepex
MashAllah prelijepe trudnice. Nesta sam kontala ako Bog da kada bude veci stomak za uspomenu kao sto Njemci rade, s gipsom oblikovati pa da ostane oblik, i zakaciti u djeciju sobu. Ne znam jel to ko radio.