Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 10.2.2014 9:39:57
elmaL
hapymum mashAllah stomačić se pravo ispupčio
RE: Fotografije nasih stomacica II 12.2.2014 21:01:20
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: hapymum
IZVORNA PORUKA: elmaL
hapymum mashAllah stomačić se pravo ispupčio
heheh hvala Elmic dr nije prosli put vidio spol a oko mene se samo nagadja sta bi moglo biti.
moglo bi bit dijete,zivo i zdravo aBd! pupo ti je bas lijep,mashaAllah!
RE: Fotografije nasih stomacica II 13.2.2014 17:27:29
vilmica
Jao gledam vase stomacice, svi su preslatki i jedva cekam da i moj poraste U 20 sam sedmici, a stomaka ni na mapi, ravna k'o daska Al eto, bitno je da je beba normalne velicine, cak naprednija 7 dana, a doktorica kaze da ce mi preko noci iskociti stomak, pa eto s nestrpljenjem to ocekujem Pozdrav svima
RE: Fotografije nasih stomacica II 14.2.2014 12:01:46
minchis
IZVORNA PORUKA: vilmica
Jao gledam vase stomacice, svi su preslatki i jedva cekam da i moj poraste U 20 sam sedmici, a stomaka ni na mapi, ravna k'o daska Al eto, bitno je da je beba normalne velicine, cak naprednija 7 dana, a doktorica kaze da ce mi preko noci iskociti stomak, pa eto s nestrpljenjem to ocekujem Pozdrav svima
Ne brini draga, dobro ti je doktorica rekla...to ce preko noci... i ja sam bila u 22.sedmici i na poslu nisu znali da sam trudna, stomak tek krenuo rasti pa sam izgledala samo kao da sam se udebljala...a pravi trudnicki okrugli stomacic mi tek krenuo od 6.mjeseca :) Najvaznije da su bebice zive i zdrave
RE: Fotografije nasih stomacica II 15.2.2014 11:14:58
jaculi
prelijepi stomacici vilmica ne birni za to draga jer kod mene sestra ulazi za par dana u sesti mjesec pa jeeeedva da se primijeti,tek joj sada malo poceo rasti a sve u najboljem redu..tako da samo jos malo strpljenja i vdijece se pupo
RE: Fotografije nasih stomacica II 3.3.2014 20:57:34
ananas_ze
evo jos jedna, aBd sutra punih 36
RE: Fotografije nasih stomacica II 3.3.2014 21:03:03
Hannica
MasAllah anansko, divan pupi. A slikaj se cesto, ja da nisam stavila par slika ovdje na forum ne bi ni imala slika iz trudnoce. Sad mi zao. Drugi put cu pametnije, mislim treci.
RE: Fotografije nasih stomacica II 3.3.2014 21:06:59
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Hannica
MasAllah anansko, divan pupi. A slikaj se cesto, ja da nisam stavila par slika ovdje na forum ne bi ni imala slika iz trudnoce. Sad mi zao. Drugi put cu pametnije, mislim treci.
mm je pobudalio veceras, jedva ceka da se porodim aBd toliko mu je dosadilo slikanje
RE: Fotografije nasih stomacica II 3.3.2014 21:14:18
Hannica
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Hannica
mm je pobudalio veceras, jedva ceka da se porodim aBd toliko mu je dosadilo slikanje
Ma ja sam to sama radila, pred ogledalom.
RE: Fotografije nasih stomacica II 6.3.2014 15:37:15
elmaL
evo i nasa danasnja slika sa punih 30 sedmica