Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 15:24:36
elmaL
hapymum kao da te naslikao neko
vanne sto nam se ne pridruzis u Razgovorima o ocekivanju bebe i postavi sliku, da vidimo i pupicu
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 15:27:40
Vanne
ElmaL javljala sam se vec,ali se nisam zadrzala...javim se uglavnom.. A postavila bih sliku ali kako god da je okrenem slikomat je postavi horizontalno... Evo bas sam sad pokusavala..jedino da krivite glave dok me gledate
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 15:55:39
elmaL
IZVORNA PORUKA: Vanne
ElmaL javljala sam se vec,ali se nisam zadrzala...javim se uglavnom.. A postavila bih sliku ali kako god da je okrenem slikomat je postavi horizontalno... Evo bas sam sad pokusavala..jedino da krivite glave dok me gledate
pa cini mi se da sam te jendom upratila pa onda se cesce javi
postavi ti, pa krivit cemo glavu ili okretati compjuter
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 16:09:36
vilmica
Vanne, presladak ti je stomacic tako mi je drago da si stavila svoju slikicu, jer i ja imam otprilike takav stomacic a 25 sedmica.. A nekako sve cekam da mi poraste pa da stavim i ja svoju slikicu
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 16:13:42
Vanne
IZVORNA PORUKA: vilmica
Vanne, presladak ti je stomacic tako mi je drago da si stavila svoju slikicu, jer i ja imam otprilike takav stomacic a 25 sedmica.. A nekako sve cekam da mi poraste pa da stavim i ja svoju slikicu
Hvala mila moja...postavi i ti svoj da se divimo sta ima veze ako su mali Moj nije bas velik.ali mi smeta,dok se sagnem i podignem treba vjecnost
kokuli eto mene tamo tebi hvala i grlim te jako
< Poruku je uredio Vanne -- 17.3.2014 16:15:26 >
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 16:53:30
vilmica
Hvala ti, a prije nekih 10 dana ni ovo nije bilo, samo odjednom je iskočio tako da sam i prezadovoljna A upravu si, najbitnije je da se bebica razvija, a stomak ce porasti kad-tad
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 17:38:48
elmaL
Vilmice pa ti ko curetak predivna kao pupo mashallah
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 18:12:10
elmaL
Vanne oprosti s moba ulazim pa ne skontah odmah tvoju sliku...mashallah i ti si predivna trudnica..pupo lijepi