Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.1.2014 12:28:36
toncica
Adria i Pingvina prelijepe moje , stomacici su vam tako slatki da se nezna koji je sladji . Masala . Ostanite nam tako lijepe i sa lijepim i zgodnim stomacicima
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.1.2014 15:14:37
Pingvina
IZVORNA PORUKA: toncica
Adria i Pingvina prelijepe moje , stomacici su vam tako slatki da se nezna koji je sladji . Masala . Ostanite nam tako lijepe i sa lijepim i zgodnim stomacicima
jos malkice i cekamo i tvog pupu aBd!!!
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.1.2014 15:50:42
Adria
Hatepsut, Mia, hvala vam drage žene... Jest da su nam ove pupe najljepši ukrasi što smo u životu imale, ali da nam s hajrom izađu, zdravi i živi.. Tonči, što kaže Pingvina, ako Bog da, da nam se i ti uskoro pohvališ!!
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.1.2014 20:00:02
Pingvina
Hato...Ja te negdje preskocila u postovima.. Stigoh pogledati i ostale zenice...MasaAllah..masaAllah...Pupe su predivne.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: Fotografije nasih stomacica II 12.1.2014 11:49:27
Pingvina
IZVORNA PORUKA: jaculi
Drage moje okruglice..evo moje pupe kroz cijelu trudnocu i na kraju dobijes najvece blago i najvecu ljubav koja se mora dozivjeti da bi se shvatila <3
Prekrasno!!! Zivi i zdravi bili...
RE: Fotografije nasih stomacica II 12.1.2014 23:38:27
2strawberry
jaculi, ova tvoja foto serija cijele trudnoce je predivna, tacno ono sto sam i sama htjela napraviti, ali na kraju su mi sve slike na razlicitim mjestima u razlicitoj odjeci sad mi vrag ne da mira, morat cu od slika koje imam sastaviti neku seriju. ali tvoja je predivna, idem probuditi muza da mu pokazem i napadnem ga sto me nije tjerao da se slikam na ovakav nacin
RE: Fotografije nasih stomacica II 3.2.2014 23:04:10
ananas_ze
aBd sutra pune 32 sedmice pa dok mi je na umu, evo nas
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.2.2014 9:23:29
ananas_ze
beboo
RE: Fotografije nasih stomacica II 5.2.2014 13:31:09
vila_7
Trudnjacice drage toliko ste sve predivne, i samo UZIVAJTE u svakom trenutku !!! Kad vas gledam posmiga mi se opet (da ne povjerujes ) , al neka me jos