Suzana
|
Cao zene, Evo ja bila malo vrijedna, pa sjela malo da odmorim, i naravno, idem vani jer je vrijeme ekstra. Ko moze biti neraspolozen kad je ovako suncano, a pogotovo u zimskom periodu! Idem sa prijateljicama u grad na kafu i u setnju, a onda cu sa muzem na neki rucak. Nikako mi se ne vraca kuci dok je dana . Baby, nije jos sigurno da su obje bebe djecaci, nadam se da ce nam Dr moci tacno reci kojeg nam je spola druga beba. Vrucine koje spominjes, ne osjecam, ili ne u takvom obliku. Mozda posljednjih par dana da su mi noge vruce navece kad legnem, a btw, cirkulacija mi je uvijek losa i noge s mi uvijek hladne. Sto se tice grudi, takodjer ne bih osjecaj definisala kao da mi gore, nego klasicna tezina i bol kao u PMS-u. Issa, ako je to sutrasnja nedelja, onda ce je to vrlo brzo, strpi se i vidjeces svoju curicu i ? - i kod tebe se za drugu bebu jos ne zna, zar ne? Elma, mi se cujemo da pijemo kafu i prosetamo Vilsonovim. E bas bi bilo super da se sve 4 mozemo naci, Zenica je jos blizu, ali Bihac je bas daleko. U Bihacu nikada nisam bila, a voljela bih, posebno da vidim taj biser Unu. Kad spomenuh ime ove lijepe rijeke, to ce da bude ime moje curice, ako bi se desilo da druga beba bude . Sa mojom mamom nisam pricala oko imena, ali da zna da planiram ime Una, bila bi presretna. Ona i ja smo htjele da se moja rodica koja se rodila '87 zove Una. Mozda je ime sudjeno za moju djevojcicu. Curke, koja ste tacno sedmica, koji vam je termin poroda (mada cemo se sve mi malo ranije poroditi)? Ja sam kao sto mozda znate u 19. sedmici, a termin poroda je 09.06.2008. Znam da je Elma 5 sedmica ispred mene, a Issa mislim samo 1 sedmicu? Baby, podsjeti me koja si ti? Sve vas puno pozdravljam, i naravno, veliki pozdrav i svim ostalim mamama na forumu, a koje nam se ponekad pridruze u ovim nasim malim razgovorima. Pusa!
|