Suzana
|
Dobro jutro drage dame! Jest' da je skoro podne, ali ja ustala oko 10 h, pa se nekim poslovnim mailovima zabavila, pa evo doruckovala i odvojih i vremena da se i vama javim. Kako se nisam javljala 2-3 dana, nakupilo je 'hejbet' postova... Dok sam ja to sad sve lijepo iscitala... I voljela bih svima odgovarati na sve, ali ne znam da li ce mi uspjeti. Issa, ti si sedmica isped mene, ja "gazim" 19. sedmicu. Cuvam se od ovih gripa, pa ovih dana od kuce raduckam pomalo. Ja jos nisam na zvanicnom bolovanju, to bi trebalo da se desi sa pocetkom februara, a o tome cu vas svakako obavijestiti. Vidim da u postovima pisete o tim nekim rizicnim sedmicama blizanacke trudnoce, pa me pomalo prepadate, ali se radije ne bih previse udubljivala , ako Bog da, sve ce da bude uredu. Djecica su mi aktivna, ovaj mali fudbaler sto sigurno znamo da je je malo postao obziran, pa sada dozvoljava i bebici ispod (ne znam da li je brat ili seka, mada Dr sumnja da bi i druga beba mogla biti , to sam vam rekla) da dodje do izrazaja i lupka mamu iznutra. Lijep je osjecaj, jutros kad su se javili sam bila u tim poslovnim mailovima, i bas sam bila bijesna sto nisam lijepo odlezala i slusala ih kako se igraju. Nadam se da ce veceras biti aktivni, a jedva cekam da mi ih i muz osjeti preko ruke. Vidim da ste pisale dosta i o epiduralnoj anesteziji, Elma i ja smo na kafi pricale i o tome, pa sam se nesto bila bacila u razmisljanje oko poroda, ali opet kazem, ima vremena, pa cemo vidjeti sta i kako. Vidim cure pisete i o kremama kojim se mazete. Ja vam moram reci da sam prilicno nedisciplinovana, i neredovno se mazem. Koristim kremu/vazelin koju sam dobila iz Amerike i odlicna je, masna premasna, ali je koza poslije super. Koristim i ovaj Skin Form njegu protiv strija od Afrodite (njihov reklamni banner ste vidjele sa strane), jer mi je prijateljica preporucila. Ona je takodjer koristila i bademovo ulje. Elma, znam za taj Saljicev Striet, to je proizvod koji su trudnice i prije rata koristile, kazu da je zaista odlican. Nikad mi ne padne na pamet da ga kupim kad odem u apoteku. Koliko je love? Elma, bilo bi super da ti uspije ta kupovina preko Ebay-a. Moj muz je kupovao neke stvari, ali su mu obicno roditelji kupili tamo, a onda slali u SA. Curke, nama su kolica kupljena i stigla su kod svekra i svekrve u USA. Kazu da su super. Vec sam vam pisala da je u Americi sve toliko jeftinije, da ja nisam mogla vjerovati da je tako. Baby, nemoj previse pospremati po kuci, dobro je da si aktivna ali se moras i cuvati. Na sljedecem pregledu ce tvoje bebe biti jos vece, aBd. Drago mi je da su nam se pridruzile i trudnice sa jednom bebom . Sada vas pozdravljam, imam nekih obaveza, ali se cujemo! Puno vas pozdravljam, PUSA PS: Issa, svaka ti cast za taj trudnicki dnevnik. Bas si neka pjesnicka dusica, a Baby sto kaze, to je karateristicno za osobe rodjene u horoskopskom znaku ribe, ja sam isto riba, ali eto, ne pisem taj dnevnik
|