Suzana
|
E zene moje, Jesam se ulijenila, a mislim na vas majke mi! Nego i kod mene poslije onog pregleda malo raspolozenje bilo bezveze 2-3 dana, ali evo, bolje je. Nema smoga, ja jutros na balkon i nakon 3 sedmice vidim grad (sa balkona imam pogled na grad, jelte...), 'ne mrem' vjerovati. Danas hodala po gradu. Udisala cist vazduh. I sjedila u basti na kafi sa drugaricom, kasnije nam se pridruzio i moj muzic. Ko ludjakinja gledala mame sa bebama, ali sam se fokusirala na kolica, jer smo malo u posljednje vrijeme surfali po netu da kupimo tj. da nam kupe u Americi. Da li ste vi zene razmisljale o kolicima za blizance? Necete vjerovati, ali najskuplja dupla kolica u USA su cca. 500 $ (ona najmocnija, sto bi kod nas bila ko zna koliko...)! A nikada sa vama nisam podijelila i interesantnu situaciju koja nam se desila u Chiccu (Mercator, Sarajevo). Naime, carevi niti imaju duplih kolica, niti ce ih imati, ali je najsmjesnije sto ih ne mozes naruciti putem kataloga hahah. Reko' niste normalni... Sreca pa mi imamo alternativu. Btw, danas sam vidjela male blizancice s mamom i tatom u gradu, i da, kupite najnoviji broj Gracije. Pravo, pravo interesantan prica, tj. tekst "Nasi blizaci"! Cetvero novinara sa TVSA imaju blizance. Amir Zukic, Zvonko Maric... Moj veseli tata je jednom na ulici prisao Amiru Zukicu kad ga je vidio sa blizancima, kao da ih vidi, i njegova kcerka nosi dvojke. Sta sam ono jos htjela da vam kazem... U principu, to je to... Danas sam i ja malo zavirila u Mango . U pravu si Issa, moda je skroz OK za nas trudnice. Ja sam do sada kupila samo par stvarcica, ali je samo jedna majica trudnicka! Heheh. Kupila sam dva dzempera u Bellisimi, da prezimim a aBd, moci cu ih komotno nositi i sljedece zime. Pa sam kupila u Dorothy Perkinsu dvije pamucne majice, malo deblje, koje kazem nisu trudnicke nego broj 42. I dvije tanje, pamucne, crnu i bijelu. Ej... u istoj radnji sam kupila i onako, jednu sa srediti se. Kao koncani dzemperak/tunika. Ma bilo ovo novogodisnje snizenje, pa sam bas dobro prosla. Tako da sam sad za sad OK s garderobom. Mada mislim da su najbitnije tole, tj. donji dio. Ja imam jedne trudnicke farmerke koje sam naslijedila od drugarice i one su mi za sada najbolje. Imam i neke sportske, koje nosim u sportskoj verziji outfita , a od drugarice sam iz Turske dobila ZARA Maternity farmerke, koje su ono 'napucane', na peglu, mocan teksas, niski struk sa pojasom za stomak, medjutim... uzasno su neudobne. Njih sam samo jednom za Novu godinu obukla, i dabogda da ih opet obucem. Mozda ako s muzem izadjem na veceru! Zao mi drugarice, letala je po cijeloj Ankari da mi nadje nesto dobro... Ej cure! Opet se ja raspisala, hajte i vi malo. Nadam se da sam vas mozda malo inspirisala sa mojim postom, da se nadovezete na moju pricu, a ne upeglala! Nema nam nase Baby. Baby, javi se. Pisite. Cujemo se! Odoh spavati, vidite koja su doba! Prava sam nocna ptica veceras. Kiss. S.
< Poruku je uredio Suzana -- 13.1.2008 1:01:52 >
|