lepetetka -> RE: Danas sam tužna :( (23.12.2012 10:18:48)
|
IZVORNA PORUKA: malenaa jedva sam cekala da prodje ovaj dan,pa makar koji minut poslije 12... pretezak dan .. kod mene ispunjen tugom :( danas sam gledala djecu iz doma na dodjeli paketica, slamala sam se malo po malo prateci ih krajickom oka... tako maleni,nezasticeni,bez igdje ikoga, sami na ovom svijetu ;(((( pa samo kad sam shvatila da je vecina njih isto godiste illi tu negdje shvatam brojnost tih oholih zena , podlih i iskvarenih i bolesnih umova koje tu djecu ostavljaju ... ne mogu i necu da shvatim kako?zasto? gledam danas nasu djecu nasmijanu... sredjenu ,hrle nama u zagralja, a s druge strane oni tako tuzni i zeljni dodira,paznje ama svega!!!! ostatak dana sam provela placuci i zahvaljujuci dragom Allahu na svemu, jer ono sto nama djeluje malo i beznacajno nekome predstavlja sve!! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] I ja se čitav dan i jučer i danas pitam kako ljudi mogu ostaviti jedno malo, slatko bespomoćno stvorenje, kojem je potrebna sva njega svijeta, ljubav, zaštita.. Pitam se da li te osobe( i očevi i majke) ikada požele da nešta promijene, da izmijene načine življenja i da vrate svoje dijete,.. da li odu da ih vide, da vide koliko su narasli, kako izgledaju, da li vole da crtaju, plešu, pjevaju, ili su skloni sportskim aktivnostima... tužno, pretužno... Njima je igraonica želja, jer su se razletili i neumorno igrali, skakali, letali ko muhe..
|
|
|
|