RE: Danas sam tužna :( (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

reallove -> RE: Danas sam tužna :( (9.2.2013 22:00:06)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

bebaa -> RE: Danas sam tužna :( (14.2.2013 16:45:02)

imala sam jedan od savrsenih dana i najednom zbog nesuglasica ne mogu sebi doci...stitna mi je odma odreagovala ni tableta mi nece pomoci...previse sam osjetljiva i naivna...i jako jako jako sam tuzna i jedva cekam da mi se bebac probudi i da ga zagrlim i izljubim...a bila sam otisla sa stranice pa kontam opet bolje da se ovdje ispusem nego da pusem po kuci i nemam vise snage,suze mi same idu...

azra I ADI -> RE: Danas sam tužna :( (14.2.2013 17:11:50)

bebaa-i ja sam tužna i jadno je što postoje ljudi koji djeluju sa strane i narušavaju tuđi mir
Neka im život vrati istom mjerom

bebaa -> RE: Danas sam tužna :( (14.2.2013 17:27:19)

ne zelim da se ovaj dan ponovi ne zelim da neko bude tuzan radi mene...dovoljno sam se rastuzila za sve nas...pozdrav za moje s TK...POZZ ZA LUKAVAC i evo ovaj dan je na izmaku pa se veselim novom danu i necu dopustiti da me se rasplace...

maja_86 -> RE: Danas sam tužna :( (18.2.2013 23:36:56)

http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/pomozimo-sedmogodisnjem-elvedinu-deronjicu-da-zivi/130218113

mamma mumi -> RE: Danas sam tužna :( (20.2.2013 21:03:37)

Jako sam tuzna, zasto dobrota mora biti kaznjavana, zasto imam osjecaj da sam pored svih tako sama, da mojim zivotom upravlja neko drugi, a tako zloban. tuzna sam sto mi se neda da djete odgojim kako ja hocu, sto vidim da gubim kontrolu nad njim, tako sam tuzna. Boze smiluj mi se, pokazi mi pravi put, daj mi snagu i mudrost da pobijedim dusmane. AMIN

sarisari -> RE: Danas sam tužna :( (22.2.2013 9:34:29)

Hvala Bogu roditelji su mi dobrog zdravlja, međutim ima par dana kako mi je tata nešto loše, a ne želi ići ljekaru, jedva smo ga natjerali jutros da izvadi nalaze pa sada ćekamo rezultate, ali ja sam tužna nekako nisam navikla da se njima može desiti bilo šta, nadam se da će ako Bog da sve biti hairli, molim te Bože,Amin.
Jako samo tužna[sm=smiley19.gif]

lady_bubamara -> RE: Danas sam tužna :( (25.2.2013 18:19:13)

Tužna sam ovih dana jako , jako ali evo ovog trenutka me sve sastavilo , ne mogu si pomoći , suze same liju , ne mogu stati... U zadnjih mjesec dana samo nailazi stresna situacija jedna za drugom , ko u inat , i zašto baš sada kad nosim život u sebi, kada trebam biti sretna, ja *ebeno suze ronim i jecam sama u tišini, jer sam došla do zida u koji udaram glavom i ne znam gdje više i kako... Danas je kap prelila čašu...

veeseelaa -> RE: Danas sam tužna :( (26.2.2013 9:36:24)

ninulina bitno ej da si zdrava, ti i tvoja beba, kao i tvoji bližnjiž
sve ostalo je rješivo i zanemarivo, vjeruj mi
zato glavu gore [sm=smiley31.gif]

sirnica -> RE: Danas sam tužna :( (26.2.2013 9:42:54)

Ninulina[sm=smiley31.gif]da bude lakše

lady_bubamara -> RE: Danas sam tužna :( (26.2.2013 9:50:35)

Cure moje veselaaa i sirnice hvala vam. bolje je , ne kaže se džaba jutro je pametnije od večeri. [sm=smiley1.gif]

ljubim vaas [sm=smiley31.gif]

Carobno jutro -> RE: Danas sam tužna :( (26.2.2013 9:53:07)

Ninulina, [sm=smiley31.gif] Sto kaze vesela, najbitnije da ste svi zivi i zdravi. Cuvaj tu bebicu u pupi. Mazi je i nemoj se sekirati, ona osjeti to [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mama Nermina -> RE: Danas sam tužna :( (10.3.2013 23:06:08)

Moje prvo upisivanje na forum i odma na ovu temu [sm=smiley19.gif]

Nisam samo danas tuzna vec danima,nemam rjesenje za svoju situaciju koja je prekomplikovana..
Helem da pocnem presretno razvedena i samohrana majka sina od 9 god. Brak bio uzas tako da sam se odma po rodjenju sina razvela i od tad zivim sa roditeljma.. U svoj toj patnji upoznam covjeka svog zivota s kojim sam 6 god sa kojim planiram zajednicku buducnost[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Kako ni ja a ni on bismo djeca nekih bogatih roditelja i kao oboje smo radili posteno sve i svasta desi se da pored sve zelje zajednickog zivota mi nemamo uslove za to.. Jedino pozitivno od svega HB je sto ja imam odnedavno siguran posao,al moj buduci i dalje nema tj radio svugdje od kafica,kockarnica,kopirnica.....U svim tim poslovima plata je minimalac koju vise ne dobije nego sto dobije... Ja od kad sam pocela radit kao neku zahvalnost svojim roditeljima dignem kredit i renoviram stan,tako da sad imam ratu od 400 KM koja me u svemu koci... Planiramo u podstanare sad za sad mada ne znam i to kako je svaki stan koji nadjem ako je 300KM(sto mi odg) je polunamjesten a mi nemamo nista svoje ni kasike al bukvalno tako da mi za samo opremanje stana treba samo da udjem treba najmanje 2000KM (koje mi naravno nemamo)... Ovo sam sve napisala jer nemogu da vjerujem pored zivota kakvog sam imala i propalog uzasnog braka ja nemogu sebi,svom djetetu i svom buducem priustiti skroman zivot......... ljuta sam na sve a prije svega na drzavu koja ti nedaje apsolutno nikakave benefite kao mladom bracnom paru, ljuta sam na sve njegove gazde koje se premisljaju da li da mu daju platu ili ne dok se vozaju u BMW........

Eto vise nisam tuzna sad sam ljuta[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Hanady RR -> RE: Danas sam tužna :( (10.3.2013 23:11:32)

Nermina dobro nam došla....

žao mi je što je tvoj prvi post ovako bolan...nažalost surova istina zemlje u kojoj živimo sada vam ne adej bolje...

no polako...

ima stanova i jeftinijih , malo dalje do centra, skomnije namještenih...pa polako zajedno u skorijoj budućnosti da i bolji posao on nađe, i sve sugurnije i bolje bude...

ja vam to od srca želim[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Galicia -> RE: Danas sam tužna :( (11.3.2013 0:06:12)

Nermina, saljem ti zagrljaj. Znam da nece rijesiti nista, ali barem da ti olaksam koliko toliko.

[sm=smiley31.gif]

maja78 RR -> RE: Danas sam tužna :( (11.3.2013 8:19:43)

Dobro dosla na forum

Na zalost to je trenutno tako kod nas, ali nadaj se boljem, i vidi se da si borac, pa ni ne sumnjam da ce se i to rijesiti

sporty mamaa -> RE: Danas sam tužna :( (20.3.2013 15:31:04)

... jer nas je zauvijek napustila malena lavica Nora Situm.... Tako mala, a tako veliki borac. Jako sam tuzna zbog ove vijesti, roditeljima zelim da nekako prebrode ovu veliku tugu i bol. A malenoj lavici neka bude sretna medu andelima[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Jos kada sam procitala pismo njene mame, tko nebi zaplakao :

PISMO OD MAME ANE Dragi prijatelji,

Nocas u 00:20, ili 05:20 po nasem vremenu, nas je strasni lav odlucio sklopiti oci i odmoriti. Bilo je dosta i bilo je previse.
Kad je njoj bilo dosta, onda znate da je stvarno bilo DOSTA!

Otisla je tamo gdje je nista ne boli, gdje je nitko ne bode i gdje nema ni gljivica, ni leukemije ni patnje.
Bili smo s njom do zadnjeg trenutka. Otisla je mirno i spokojno. Prelijepa kao i uvijek. S dugim trepavicama i najsladim majkinim obrascicima...bas kao da spava. Jer ona je samo htjela konacno leci i zaspati, uz svoje tatu i mamu, i da nam nitko drugi ne smeta. Pogotovo ne tamo neki doktori s iglama i tabletama.

Plese negdje moja princeza, sretna i slobodna! Cuva nas i gleda! Naucila nas je sto je ljubav. Promijenila nam je zivot.

Nece biti lako bez nje, ali ona ce zapravo uvijek biti tu...

Imam jednu ranu na srcu koja jako boli. Ali svaki put kad zaboli, sjeti me tko je unutra. Kao prije sest godina kad me je lupala u stomaku.

Volimo vas i hvala vam na bezuvjetnoj i nesebicnoj potpori svo ovo vrijeme!
Nora u srcu :-)

P.S. nadam se da je nebo dovoljno veliko za njenu energiju i hiperaktivnost. Ovdje nije imala dovoljno prostora :-) !

pepika -> RE: Danas sam tužna :( (20.3.2013 15:36:19)

Nora fora-strasni lav [sm=smiley19.gif] pocivala u miru andjele mali[sm=smiley19.gif]

Galicia -> RE: Danas sam tužna :( (20.3.2013 15:41:15)

Nora [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

veeseelaa -> RE: Danas sam tužna :( (20.3.2013 15:43:38)

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

... jer nas je zauvijek napustila malena lavica Nora Situm.... Tako mala, a tako veliki borac. Jako sam tuzna zbog ove vijesti, roditeljima zelim da nekako prebrode ovu veliku tugu i bol. A malenoj lavici neka bude sretna medu andelima[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley19.gif] jako me rastužila ova vijest

muaaa -> RE: Danas sam tužna :( (20.3.2013 15:53:26)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

... jer nas je zauvijek napustila malena lavica Nora Situm.... Tako mala, a tako veliki borac. Jako sam tuzna zbog ove vijesti, roditeljima zelim da nekako prebrode ovu veliku tugu i bol. A malenoj lavici neka bude sretna medu andelima[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

i mene[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

jasmin -> RE: Danas sam tužna :( (20.3.2013 16:31:18)

IZVORNA PORUKA: muaaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

i mene[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

emina08 -> RE: Danas sam tužna :( (20.3.2013 16:44:26)

IZVORNA PORUKA: pepika

Nora fora-strasni lav [sm=smiley19.gif] pocivala u miru andjele mali[sm=smiley19.gif]

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Neca xxx -> RE: Danas sam tužna :( (20.3.2013 17:02:42)

... jer nas je zauvijek napustila malena lavica Nora Situm.... Tako mala, a tako veliki borac. Jako sam tuzna zbog ove vijesti, roditeljima zelim da nekako prebrode ovu veliku tugu i bol. A malenoj lavici neka bude sretna medu andelima[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Jos kada sam procitala pismo njene mame, tko nebi zaplakao :

Nocas u 00:20, ili 05:20 po nasem vremenu, nas je strasni lav odlucio sklopiti oci i odmoriti. Bilo je dosta i bilo je previse.

Otisla je tamo gdje je nista ne boli, gdje je nitko ne bode i gdje nema ni gljivica, ni leukemije ni patnje.
Bili smo s njom do zadnjeg trenutka. Otisla je mirno i spokojno. Prelijepa kao i uvijek. S dugim trepavicama i najsladim majkinim obrascicima...bas kao da spava. Jer ona je samo htjela konacno leci i zaspati, uz svoje tatu i mamu, i da nam nitko drugi ne smeta. Pogotovo ne tamo neki doktori s iglama i tabletama.

Plese negdje moja princeza, sretna i slobodna! Cuva nas i gleda! Naucila nas je sto je ljubav. Promijenila nam je zivot.

Imam jednu ranu na srcu koja jako boli. Ali svaki put kad zaboli, sjeti me tko je unutra. Kao prije sest godina kad me je lupala u stomaku.

P.S. nadam se da je nebo dovoljno veliko za njenu energiju i hiperaktivnost. Ovdje nije imala dovoljno prostora :-) !

Pocivaj u miru, djevojcice mala. Bas me rasplaka pismo njene majke.

Mami81 -> RE: Danas sam tužna :( (20.3.2013 17:12:15)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

[sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>