Neca xxx -> RE: Danas sam tužna :( (20.3.2013 17:02:42)
|
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa ... jer nas je zauvijek napustila malena lavica Nora Situm.... Tako mala, a tako veliki borac. Jako sam tuzna zbog ove vijesti, roditeljima zelim da nekako prebrode ovu veliku tugu i bol. A malenoj lavici neka bude sretna medu andelima[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Jos kada sam procitala pismo njene mame, tko nebi zaplakao : PISMO OD MAME ANE Dragi prijatelji, Nocas u 00:20, ili 05:20 po nasem vremenu, nas je strasni lav odlucio sklopiti oci i odmoriti. Bilo je dosta i bilo je previse. Kad je njoj bilo dosta, onda znate da je stvarno bilo DOSTA! Otisla je tamo gdje je nista ne boli, gdje je nitko ne bode i gdje nema ni gljivica, ni leukemije ni patnje. Bili smo s njom do zadnjeg trenutka. Otisla je mirno i spokojno. Prelijepa kao i uvijek. S dugim trepavicama i najsladim majkinim obrascicima...bas kao da spava. Jer ona je samo htjela konacno leci i zaspati, uz svoje tatu i mamu, i da nam nitko drugi ne smeta. Pogotovo ne tamo neki doktori s iglama i tabletama. Plese negdje moja princeza, sretna i slobodna! Cuva nas i gleda! Naucila nas je sto je ljubav. Promijenila nam je zivot. Nece biti lako bez nje, ali ona ce zapravo uvijek biti tu... Imam jednu ranu na srcu koja jako boli. Ali svaki put kad zaboli, sjeti me tko je unutra. Kao prije sest godina kad me je lupala u stomaku. Volimo vas i hvala vam na bezuvjetnoj i nesebicnoj potpori svo ovo vrijeme! Nora u srcu :-) P.S. nadam se da je nebo dovoljno veliko za njenu energiju i hiperaktivnost. Ovdje nije imala dovoljno prostora :-) ! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pocivaj u miru, djevojcice mala. Bas me rasplaka pismo njene majke.
|
|
|
|